15 Ani Seminee Expert SRL - Seminee Expert

15 Ani Seminee Expert SRL

15 Ani Seminee Expert SRL

15 Ani Seminee Expert SRL

Publicat de Mugur Mazilu14.11.2022

15 ANI SEMINEE EXPERT: 

 

Povestea companiei SEMINEE EXPERT începe în urmă cu 15 ani, cand Semineul este considerat doar un Moft, când șemineele nu prea erau solicitate, iar aceste sisteme de încălzire erau foarte puțin cerute pe piață. Ca idee, în acea perioada, doar 1-2  case din 100  aveau șemineu. Desigur, fiind o cerere   scăzută, nici echipa nu era foarte mare și puteam fi numărați pe degetele de la o mână. Specialistii in seminee erau foarte putini iar produsele comercializate, din cauza faptului ca erau folosite doar ocazional si indeplineau strict un rol decorativ, erau de o calitate indoielnica.

 

Dar la bază a stat pasiunea. Pasiunea pentru foc, pentru lemne. Pasiunea pentru calitate și siguranță. Astfel că am reușit să ne mărim echipa, să ne canalizăm energia spre a explica oamenilor de ce un șemineu pe lemne este o investiție sigură și de viitor. Acum, în 2022, la 100 de case, peste 60 au șemineu sau sobă cu coș de fum. Tehnologia a evoluat si materialele pe care le folosim si implementam in Romania sunt de cea mai buna calitate, toate indeplinesc cele mai stricte cerinte ale sigurantei in exploatare, sunt testate si certificate in cele mai mari centre de testare si certificare la nivel European.

 

cca 1000 de unități vândute într-un an și 0 Focare din fonta sau cu Vatra deschisa!

 

Ne dorim să încheiem acest an cu 900, chiar 1000 de unități vândute. Cand spunem unitati facem referire strict la focare premium , la seminee de cea mai buna calitate!  Așa cum ne-am promis și am promis clienților noștri, distribuim și montăm doar șeminee premium, atestate internațional și îndelung testate.

 

O mare mândrie a echipei noastre este că ne-am atins țelul de a nu mai monta și vinde focare din fontă și nici focare cu vatra deschisă. Considerăm că astfel am contribuit la sporirea siguranței familiilor și la diminuarea incendiilor care pot apărea. De asemenea, comercializam doar camere de ardere putin poluante, prietenoase cu mediul incojurator, de camere de ardere conforme cu noul normativ European-EcoDesign 2022.

In urma cu cca 15 Ani impementam semineele Nordpeis si odata cu ele o idee si o mentalitate nordica de a fi prietenosi cu mediul inconjurator. Seminee Nordpeis care foloseau de atunci cea mai buna tehnologie de ardere(clean combustion) si cele mai bune materiale izolatoare ( termota-material inventat de catre Nordpeis). Ce nu stiam si azi ne face sa fim mandri si sa ne consideram pionierii semineelor performante in Romania este faptul ca Semineele Nordpeis fabricate in urma cu 15 ani inca sunt conforme cu actualele nomative Europene cu privire la poluare si emanatii!

CEA MAI GREA LUCRARE

 

15 ani petrecuți în domeniul șemineelor vin cu o multitudine de provocări, dar există o lucrare pe care echipa noastră a considerat-o ceva mai grea, dar, desigur, nu imposibila. Este vorba un semineu cu foarte multe automatizări, un șemineu care, la momentul respectiv, era doar un prototip. Dar toate lucrările “grele” sunt provocări pe care noi le acceptăm și le considerăm normalitate deja.  Daca un semineu se monteaza in 2-3 zile, acest tip de semineu a avut nevoie de cel putin 15-20 zile de montaj, teste si incercari. 

 

Tot la categoria lucrări grele, le-am putea include și pe cele care au elemente sculptate, fie din marmură sau calcar. Aici semineul este realizat in 3 etape, cu 3 echipe diferite; sincronizarea trebuie sa fie maxima, atentie sporita la detalii si, cu mult noroc, piatra sau marmura sa nu prezeinte venatura sau fisuri in interior, in momentul in care este cioplita manual. Da, SEMINEE EXPERT poate realiza la comanda orice model de parte decorativa, chiar si tip Sculptura!

 

ATELIERUL DE CREAȚIE

 

Cei 15 ani de Seminee Expert au reprezentat și crearea și consolidarea unui atelier în care am adunat, laolaltă, cele mai talentate mâini. Sculptorii care se ocupă de ramele șemineelor sunt unii dintre cei mai buni din România și execută lucrări de o finețe și atenție inimaginabile. Indiferent că sunt rame cu design modern, rustic sau clasc, tot ceea ce prinde formă în atelierul de creație sunt proiecte unice, cu personalitate și lucrate cu atenție și dăruire.

 

 

CE NE DORIM PENTRU SEMINEE EXPERT?

 

Ne dorim să continuăm misiunea pe care ne-am propus-o, aceea de a monta și livra doar produse premium. Să nu facem rabat de la calitate și să creăm șeminee unice. Ne dorim să reușim să educăm oamenii astfel încât să aleagă produse sigure și durabile. Un șemineu premium, chiar dacă are un preț ridicat, are o durată mare de viață dacă este întreținut conform specificațiilor. Astfel, el îți amortizează investiția.

 

 

Apoi, ne dorim să aduce în portofoliul SEMINEE EXPERT șeminee industriale, custom made. Să creăm cât mai multe proiecte speciale și la comandă. Indiferent că sunt gaz, lemn sau bioetanol. Vrem să creăm șemineele pe care nu multe companii le accepta și le pot realiza.

 

 

CUM ARATĂ LUCRAREA PERFECTĂ?

 

Lucrarea perfectă conține focar cu geam dublu, cu eficienta de +85%, cu elemente de recuperare de căldură, care combină radiația cu convecția, coș de fum profesional și ancadrament unic, clasic. Este lucrarea în care comunicarea cu arhitectul și beneficiarul este perfectă. Sau lucrarea în care avem “mână liberă”, mai ales în alegerea focarului potrivit.

 

 

SEMINEE EXPERT, DISTRIBUITOR EXCLUSIV DEFRO HOME

 

Cei 15 ani de Seminee Expert s-au încununat și cu un titlu important pentru noi, mai exact cel de distribuitor exclusiv al celor de la DEFRO HOME. La începutul lunii octombrie, Consiliul de Administrație al DEFRO HOME împreună cu proprietarul companiei, domnul Robert Dziubeła și reprezentanți selecționați ai Defro, au avut plăcerea de a participa la sărbătorirea a 15-a aniversare a Seminee Expert în România. Cu această ocazie, compania noastră a primit titlul de distribuitor exclusiv al companiei DEFRO HOME.

 

SEMINEE EXPERT, distribuitor exclusiv si pentru : KALFIRE-Olanda( focare prremium-plus), Decoflame-Danemarca, Tona-Germania, Jawar-Polonia, Metaloterm-Olanda, Convesa-Spania, Carbel-Spania, Element4-Olanda, Sunwood-Olanda, Artola-Olanda, Nordpeis-Norvegia!

 

Seminee Expert-lideri Nationali in Seminee Premium!

 

Alte articole de blog

Cum trebuie pornit, corect, focul in seminee

In urma experientei noastre acumulate alaturi de producatorul norvegian Nordpeis va prezentam un material video ce contine informatii despre cum trebuie pornit, corect, focul in seminee. Puteti vizio...

In Dulcele stil Brancovenesc! 30.08.2016

In Dulcele stil Brancovenesc!

De fiecare data cand privesc pozele acestui proiect, am sentimentul de acasa, de special, de altceva, de romanesc, de autentic! Da, este un proiect nou, realizat de catre un om special ce a concepu...