Focare la moda - Seminee Expert
Focare la moda

Focare la moda

Publicat de Mugur Mazilu18.07.2016

Nordpeis nu se opreste din a ne uimi cu inovatiile sale, din dorinta de a raspunde cererii de ultima moda a indragostitilor de seminee cu 3 suprafete vitrate.

Din dorinta si evolutia moderno-minimalista a arhitecturii contemporane, producatorii de seminee au implementat focarele cu 3 suprafete vitrate, putin eficiente, cu autonomie scazuta, consum mare de lemne si o temperatura foarte ridicata la evacuare, punand accent pe aspectul exterior si nu pe eficienta.Sistemele de evacuare rezistente la temperaturile dezvoltate la evacuaruile acestor seminee/focare fiind doar cele ce sunt testate si garantate la peste 400-450 grade.

N 20U este un focar cu 3 suprafete vitrate, de dimensiuni reduse, din otel masiv, avand toate cele 3 suprafete vitrate dublate de alte 3 suprafete vitrate interioare, sistem ce mentine si ridica temperatura dezvoltata la interior, cea de la evacuare fiind de cca 160-180 grade.Autonomia crescuta, adaptorul pentru aerul proaspat de ardere si randamentul de pana la 82-83% asigura benficiarul de un joc al flacarii dezvoltat de gazeificarea dezvoltata, dar si de sistemul de auto-curatare dezoltat in interiorul focarului.Consumul de lemn este estimat la 1,1 kg lemn/45 min!

*dimensiunile reduse ale focarelor Nordpeis au fost gandite de catre specialistii Norvegieni pentru a putea controla arderea perfect, dar si pentru eficienta maxima si autonomia ridicata.

 

N20 U-NORDPEIS!

Alte articole de blog

Cu si despre Cosuri De Fum 09.05.2016

Cu si despre Cosuri De Fum

Ca Partener Tona Sisteme De Cosuri este clar suntem adeptii sistemelor de cosuri profesionale, sistemelor de cosuri de fum ceramice, dar mai ales germane, sigure si de cea mai buna calitate. De ce...

Seminee Speciale. 13.02.2017

Seminee Speciale.

Atasat sunt poze cu doua dintre lucrarile speciale realizate de catre Atelierul Seminee Expert. Unii le numesc sobe, altii seminee sau semineuri, aceste obiecte de design pot sustine termic suprafete ...