Nordpeis-Expozitia Progetto Fuoco.Verona 2018.

Nordpeis-Expozitia Progetto Fuoco.Verona 2018.

Nordpeis-Expozitia Progetto Fuoco.Verona 2018.

Publicat de Mugur Mazilu26.02.2018

Anul acesta am vizitat si expozitia Progetto Fuoco-Verona, fiind invitatii norvegienilor de la Nordpeis, producatatori de sobe si seminee, inventatorii interioarelor din termota pentru sobe si seminee.

In comparatie cu alti producatori prezenti la aceasta expozitie, Nordpeis si-a mentinut linia si pozitia ferma in productia de seminee si sobe de dimensiuni reduse, foarte eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator, putin poluante, cu autonomie crescuta, seminee cu ardere curata, in productia de seminee cu acumulare si parti decorative din beton acumulator, beton refractar, ei fiind si inventatorii acestor sisteme, dar si a termotei din interior focarelor.

Am observat cu tristete si faptul ca foarte multi producatori de sobe si seminee (aici vorbim de zeci) isi prezinta la astfel de expozitii doar gama premium, doar gama de seminee moderne, cu ardere si eficienta buna. Niciunul dintre acesti producatori nu au fost prezenti cu gama de seminee economica, de seminee cu eficienta scazuta , cu autonomie scazuta, fara postcombustie si fara ardere curata. Niciunul nu a prezentat focarele cele mai comercializate in Romania, focarele ce dezvolta temperaturi foarte ridicate la evacuare, focare ce in alte tari (tarile civilizate) nu sunt acceptate si nu au certificari de performanta. Cu aceeasi tristete am observat nonsalanta si mandria cu care acesti producatori isi prezinta focarele de calitate, ascunzand faptul ca o mare parte a productiei este compusa din focare slabe, focare cu etanseitate scazuta, nu mai vorbim de calitatea arderii si eficienta…

Nordpeis a fost prezent cu gama semineelor comercializate in toate tarile in care sunt prezenti, calitatea semineelor si sobelor Nordpeis este aceeasi peste tot, fara exceptie, focare fabricate in Suedia sau asamblate in  Polonia, focare si sobe testate la cele mai serioase centre de testare, cu certificate de performanta si clasa energetica. Nordpeis este unul dintre producatorii seriosi, este producatorul ce nu face si nu accepta rabatul de la calitate, Nordpeis este caracterizat de performanta, calitate, eficienta si stil scandinav, este produsul ce nu poate fi confundat.

Revenind la Verona, am ajuns entuziasmati, mandri de producatorii pe care ii reprezentam la nivel national, de linia scandinava, simpla, de eficienta produselor, dar si de noile seminee cu acumulare de caldura lansate cu aceasta ocazie. Am fost si suntem fericiti ca putem oferi clientilor nostri doar seminee de calitate. fara rabat de calitate, fara “gama din spate”, fara gama semineelor care nu este prezenta in marile expozitii de profil. Prezenta catorva sute de producatori de sobe si seminee este halucinanta, dar si o ocazie buna pentru a alege cele mai bune produse, produse pe care le reprezinti si te reprezinta in Romania, la nivel national. Consideram calitatea expozitiei cu mult sub cea de le Frankfurt, este o expozitie accesibila tuturor, nu foarte stricta si severa atunci cand vine vorba de calitate.

Alegeri inspirate : Seminee Expert -Romania!

 

 

Alte articole de blog

tubarea cosului de fum existent 15.09.2018

tubarea cosului de fum existent

De foarte multe ori se renunta la adaptarea semineului sau a sobei din cauza faptul ca instalarea unui cos de fum nu este posibila sau ca sistemul deja existent nu permite racordarea acestora. Semine...