NI 25-Nordpeis - Seminee Expert
NI 25-Nordpeis

NI 25-Nordpeis

Publicat de Mugur Mazilu30.08.2016

Seminee Expert– prezinta, comercializeaza si monteaza seminee de peste 10 ani, avand o gama de peste  300 de modele de focare. Focare din fonta, fonta dubla, focare din fonta placata cu termota sau samota, focare din otel, placate la interior cu termota, samota , vermiculita, skamolex sau focare executate artizanal, cu vatra deschisa.

Dedicam aceste randuri focarului NI25-NORDPEIS, vedeta Seminee Expert : cel mai vandut , folosit si testat focar pe care l-am comercializat si montat din momentul in care am inceput, in urma cu multi ani.

De Ce NI 25, Ce are special ?

NI 25 este un focar din fonta masiva, placat la interior cu termota testata la peste 1300 grade (termota patentata si inventata de catre cel care a pus pe picioare Nordpeis),este un focar ce cantareste 147 kg, dezvolta fenomenul de postcombustie sau gazeificare, ardere curata, cu o circulatie optima a aerului de ardere, aer ce intra cald prin partea superioara. Focarul are un geam special, tratat special si rezistent la peste 800 garde.

Focarului i se poate adapta cenusar, la cerere,  si are un stut de evacuare care poate fi orientat catre cosul de fum, facilitand instalarea si racordarea la cosul de fum. Consumul este de 2,2 kg lemn/ora (cu 50-70%mai putin decat “concurentilor” sai din “piata”) si un cosum de 2/4 mc oxigen/ora.

Focarul are o eficienta de 78-82%, are o putere de 3-14 kw, fiind recomandat suprafetelor cuprinse intre 30 mp si 200 mp, in functie de pozitionarea sa in cladire. Dezvolta temperaturi la interior de peste 600/700 grade iar la evacuare dezvolta temperaturi de 230/270 grade. Autonomia este de 3-5 ore, jarul ramanand fierbinte pana la 9-10 ore. Stutul de evacuare are un diametru de 175 mm, focarul purtand fi adaptat cosurilor de fum de 160mm-180mm-200mm, in functie de inaltimea utila a cosurilor de fum.

 

Focarul NI25 se gaseste in doua variante : NI 25 Panorama sau NI 25 Folding Doors (tip perdea) si poate fi adaptat partilor decorative prefabricate Nordpeis (Akropolis, Finse, Ellen) sau a altor parti decorative construite de catre specialistii din domeniu (clasice, rustice sau moderne)

Focarele NI25 exista si in doua variante cu dimensiuni reduse :NI 22Panorama sau NI22 Folding Doors.(focare reomandate pentru suprafete mai mici)

Toate cele 4 variante de focare Nordpeis sunt garantate 10 ani!

https://www.youtube.com/watch?v=ir6IWezn3rI

https://www.youtube.com/watch?v=V_XU_m6Hj_I

Focarul NI 25 este obiectul care imi bucura serile petrecuta alaturi de familie in pragul sarbatorilor, dar si sursa principala de caldura in casa parinteasca, sursa datorita careia economisim cca 50% din cosumul lunar de gaz.

Recomandam cu incredere focarul Ni 25- Nordpeis si consideram ca are cel mai bun raport calitate-pret!

 

Seminee Expert-Romania.

 

Alte articole de blog

Focare la moda 18.07.2016

Focare la moda

Nordpeis nu se opreste din a ne uimi cu inovatiile sale, din dorinta de a raspunde cererii de ultima moda a indragostitilor de seminee cu 3 suprafete vitrate. Din dorinta si evolutia moderno-minima...