Focare samota

Focare de elita

Focarele samota sau focarele din otel, placate cu samota/termota/vermiculita/skamolex la interior, sunt focare din otel masiv, focare ce acopera o gama de peste 250 de modele, cu dimensiuni standard, dar si speciale, executate la comanda sau cu accesorizari diferite. In gama "focare samota", prezentam focare Hajduk, Kalfire, Spartherm si Carbel, focare cu eficienta de peste 80%, eficiente si sigure, realizate de producători de elita.

Ambele variante sunt placate la interior cu termota speciala (Termota - material acumulator si izolator inventat si promovat de catre Nordpeis) la nivel European. Nordpeis este liderul european in fabricarea de termota, toti marii producatori europeni sunt clienti fideli Nordpeis.

Avantaje semnificative

Focarele samota sunt focare moderne, aliniate celor mai stricte norme Europene, sunt putin poluante, au un consum de lemn foarte redus si dezvolta fenomenul de postcombustie sau gazeificare. Focarele samota pot fi adaptate oricui tip de parte decorativa de semineu: rustic, clasic sau modern. Prin gama semineelor din samota, Seminee Expert ofera clientilor posibilitatea de a-si alege focarul, tipul deschiderii, interiorul focarului, dar si culoarea acestuia.Toate focarele samota au adaptoare pentru priza de aer extern si instructiuni clare de montaj si folosire.