Despre Spartherm - Seminee Expert

Despre Spartherm

Despre Spartherm

Despre Spartherm

Publicat de Mugur Mazilu06.06.2012

Spartherm, Feuerungstechnik GmbH from Melle Germania, face parte din cei mai mari producatori de insertii semineu, sobe si casete din Europa. Compania a fost infiintata in 1986 de partenerul de astazi de gestionare domnul Manfred Rokossa.

In ultimii 20 de ani, un magazin mic de prelucrare a metalelor sa transformat intr-o companie care opereaza pe plan international, care, intre timp, a fost in masura sa asigure pozitia de lider de piata in zona semineelor. Avand initial 2 angajati, compania are acum mai mult de 500.

In Melle, se afla sediul cu administratia de productie si departamentul de dezvoltare independenta. Acesta din urma in mod constant cauta solutii noi si inovatoare, de munca si optimizare a produselor existente.

Spartherm dispune de instalatii de productie moderne si produce in conformitate cu principiul din bancul de lucru prelungit, adica insertiile semineu sunt produse in doua locatii: la fabrica-mama din Melle (din 1996) si in Strzelce Kraj Polonia, o alta fabrica detinuta de departamentul de productie Spartherm.

Succesul companiei se bazeaza pe calitatea tehnica inalta a dispozitivelor, combinate cu un design contemporan si cu noile inovatii in domeniul tehnologiei de combustibil. Departamentul de vanzari cuprinde o arie de 33 de tari prin intermediul importatorilor locali. In Germania, Spartherm are o retea larga de parteneri autorizati de specialitate.

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.spartherm.ro

Alte articole de blog

Nordpeis-2016! 09.01.2016

Nordpeis-2016!

Producatorul Norvegian lanseaza noi produse pentru anul 2016, focare din otel, placate cu termota la interior, dubla combustie si ardere curata. Modelul N20 ,cu doua sau trei laturi vitrate are acu...

Ce este tirajul.

Tirajul este o caracteristica intrinseca a desfasurarii oricarui proces de inlaturare a produselor reziduale (fum, vapori de apa etc.), ale unui proces de ardere cu ajutorul unui cos. Tirajul se prod...

Semineu Rustic 19.10.2016

Semineu Rustic

Semineul din imagini este unul special si drag noua, la fel ca toate proietectele speciale, proiectele unice, executate doar cu materiale de cea mai buna calitate. Semineul este unul rustic, amplas...