Depozitele regionale de seminee premium si cosuri de fum - Seminee Expert

Depozitele regionale de seminee premium si cosuri de fum

Depozitele regionale de seminee premium si cosuri de fum

Depozitele regionale de seminee premium si cosuri de fum

Publicat de Mugur Mazilu02.03.2023

Pentru a putea intampina prompt cererile din tara, dar si pentru a eficientiza costul ridicat al transportului pentru seminee si cosuri de fum ceramice , Seminee Expert SRL  incepe anul cu inca doua parteneriate in Cluj si Timisoara, pe langa depozitul central Seminee Expert din Bragadiru-Bucuresti .

In Cluj : TSH Construct Srl detine un showroom destinat exclusiv produselor Seminee Expert, dar si un depozit in care, alaturi de noi  pune la dispozitia clientilor o cantitate insemnata de cosuri de fum Jawar, Cosuri de fum Convesa, focare Defro Home, Focare Kalfire si accesorii pentru montaj.

Adresa Showroom TSH Construct Cluj: str Calea Turzii, nr 7.

In Timisoara: Profire TM Seminee Srl detine un showroom in care veti gasi semineele Defro si Kalfire, dar si un depozit in care, alaturi de Seminee Expert pune la dispozitia clientilor cosuri de fum ceramice Jawar, Cosuri de Fum Convesa, focare Defro Home, Focare Kalfire si accesorii pentru montaj.

Adresa Showroom Profire Timiosara : Calea Torontalului, nr 44.

In Bucuresti, Seminee Expert SRL detine un showroom cu seminee functionale( seminee pe gaz, seminee pe lemn, seminee pe bioethanol, seminee electrice, seminee biofluid, cosuri de fum ceramice si din inox) situat in Str Petrache Poenaru, nr 2 sector 5.

In Bragadiru-Ilfov se afla depozitul central Seminee Expert, depozit in care Seminee Expert detine stocuri impresionante de cosuri de fum ceramic, cosuri de fum din inox, focare Kalfire, Focare Carbel , Focare Nordeis, Focare Defro Home, dar si accesorii si materiale de montaj.

In Comuna 1Decembrie-Ilfov, la doar 30 minute de centrul orasului Bucuresti, se afla in lucru noul centru de depozitare Seminee Expert, proiectul se desfasoara pe o perioada de cca 2 ani si vine la pachet cu cateva surprise pentru piata semineelor/cosurulor de fum din Romania.

Urmeaza alte parteneriate noi si deschiderea a inca doua depozite zonale in Sud si zona de nord a Moldovei.

Alte articole de blog

Semineu Rustic 19.10.2016

Semineu Rustic

Semineul din imagini este unul special si drag noua, la fel ca toate proietectele speciale, proiectele unice, executate doar cu materiale de cea mai buna calitate. Semineul este unul rustic, amplas...