de unde putem cumpara semineu si cos de fum in Craiova? - Seminee Expert

de unde putem cumpara semineu si cos de fum in Craiova?

de unde putem cumpara semineu si cos de fum in Craiova?

de unde putem cumpara semineu si cos de fum in Craiova?

Publicat de Mugur Mazilu28.02.2023

Pentru anul acesta ne-am propus să ajungem cu modelele noastre premium și extrem de eficiente în cât mai multe locuințe, așadar veți găsi produsele #SemineeExpert în mai multe reprezentanțe ale colaboratorilor și partenerilor noștri.

 

 

CRAIOVA – SEMINEE MOL

 

Un alt parteneriat pe care l-am reluat este cu cei de la Seminee Mol din Craiova. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul termic, Seminee Mol este o companie ce furnizează servicii de întreținere, curațare, verificare, montare și construcție de seminee si coșuri de fum(ceramice, de inox, izolate etc.). De asemenea, aceștia oferă servicii specializate, cu echipament adecvat și profesionist, utilizat de către personal calificat, autorizat și cu experiența vastă în domeniu. O noutate consta si in implementarea pompelor de caldura de la Defro in gama lor de produse, echipa Seminee Mol fiind prezenta in luna Ianuarie la prezentarea pompelor de caldura din Polonia.

Seminee Mol SRL, companie reprezentata de catre familia Dragoi, se ocupa si cu instalatii ce utilizeaza gaze naturale prin proiectare si executie, fiind specialisti in orice sursa de caldura, atat pe gaz, carbune, peleti sau lemne. Gratarele de exterior complexe  si partile decorative unice executate de-a lungul anilor fac din acest pol al semineelor din Craiova un punct greu de atins pentru orice competitor din zona. Mentionam si faptul ca echipa Seminee Mol a participat la foarte multe prezentari si traininguri externe  alaturi de Seminee Expert de-a lungul anilor, amintim prezentarile de la Metaloterm Ontop-Olanda, Kalfire-Olanda, Nordpeis-Polonia, Defro Home-Polonia.

Astfel, cei care sunt în căutare de șeminee, cosuri de fum, pompe de caldura sau centrale termice, pot afla mai multe despre produsele #SemineeExpert cu o simplă vizită în showroom-ul celor de la Seminee Mol din Craiova, Strada Sfintiii Apostoli, nr 23. Acolo pot fi analizate semineele Defro, dar si Kalfire, dar si o serie intreaga de parti decorative pentru acestea, experienta si modalitatea de lurcru a oamenilor din companie fiind ireprosabile.

 

Seminee Mol se pregateste sa construiasca si sa deschida cel mai mare si strategic depozit de seminee si cosuri de fum din Sudul tarii, proiect in care Seminee Expert va fi implicat si va sustine cu tot ce va putea echipa Seminee Mol. Focarele Defro si Kalfire vor avea timp de livrare de maxim 24h pentru toata zona reprezentata de catre Seminee Mol.

 

Alte articole de blog

Eco Fire-Semineul de apartament 19.07.2016

Eco Fire-Semineul de apartament

EcoFire este un semineu cu biocombustibil, elegant, care adaugă o notă de clasă si stil pentru fiecare casă. Prin folosirea acestei soluții de semineu cu bioetanol puteti oferi un stil deosebit c...

cosuri de fum din inox-25 ani garantie 17.04.2019

cosuri de fum din inox-25 ani garantie

Incepand cu  data de 15 Mai-2019 implementam la nivel national noile sisteme de cosuri de fum din inox : Convesa-Spania. Producatorul spaniol se situeaza in topul marilor producatori de sisteme d...