Semineu Kalfire Heat Pure 90S - Seminee Expert

Semineu Kalfire Heat Pure 90S

Semineu Kalfire Heat Pure 90S

Semineu Kalfire Heat Pure 90S

Publicat de Mugur Mazilu21.11.2016

L-am denumit “Masterpiece 2016” si ar fi frumos sa va explicam de ce si cum ne impresioneaza acest semineu modern :

Proiect si propunere Departament Tehnic Seminee Expert , semineul din imagini este un KalFire Heat-Pure 90S,  focar masiv (360 kg), din Otel Corten, placat la interior cu otel lamelar ,masiv ( Design-Kal Fire), manta convectie, Valva termica ce regleaza singura aerul de ardere primar, geamul 3 laturi dintr-o singura bucata, fara rama “clasica” in partea de jos, prize aer proaspat, model ce se poate folosi si ca vatra deschisa, 18 KW, eficienta 80%(aproape ca o centrala in gazeificare), 248 grade temp la evacuare, cf normelor Germane 2016!

Partea decorativa este executata din silicat de calciu- Skamotec225 (Danemarca), 3,5 cm; legatura focar-Cos de fum este realizata cu sistem EN -Metaloterm Eontop (T600.Olanda). Cosul de fum este singurul cos de fum ceramic fabricat in GermaniaTona Din (Diametru’ interior 250mm). Cos de fum garantat 30 ani!

Pentru acest proiect am avut mana libera in alegerea materialelor si nu s-a facut niciun fel de rabat de la calitate, toate produsele si accesoriile sunt conform normelor si standardelor germane, Semineul fiind o sursa alternativa de caldura, chiar daca suprafata vitrarta totala ne face sa credem altceva (170cm).

Pentru design s-a folosit adeziv special in prima faza, dupa care a fost aplicat un strat de Stucco+ Blatul prelucrat manual din Travertin in partea de jos.

 

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru:  www.seminee-expert.ro

 

 

Alte articole de blog