Cum ne proiectam singuri Semineul? - Seminee Expert

Cum ne proiectam singuri Semineul?

Cum ne proiectam singuri Semineul?

Cum ne proiectam singuri Semineul?

Publicat de Mugur Mazilu23.05.2017

Vrei sa vezi cum arata semineul Nordpeis in livingul tau? Nimic mai simplu, urmeaza cativa pasi si proiecteaza-ti singur semineul!

http://nordpeis.com/Com/Articles/See-how-the-fireplace-suits-in-your-room

Daca doresti o parte decorativa de semineu mai  speciala, din marmura, granit sau tip sculptura, te asteptam la sediul nostru pentru proiect si schitele 3D. Noi te ajutam cu proiectarea gratuita a semineului, te punem in legatura cu unul dintre inginerii nostri de teren, alaturi de ei participi la masuratori, pasul catre montaj fiind doar o chestiune de timp, semineul tau personalizat poate fi gata in cca 3-4 saptamani!

Partile decorative standard ale semineelor Nordpeis sunt in stoc si pot fi livrate si montate in maxim 7-9 zile din moemntul semnarii contractului!

Nordpeis-Seminee Nordice!

Alte articole de blog

Caracteristicile seismice ale Romaniei 20.06.2012

Caracteristicile seismice ale Romaniei

Zonarea teritoriului Romaniei in termeni de valori de varf ale acceleratiei terenului pentru proiectare ag pentru cutremure avand intervalul mediu de recurenta IMR = 100 ani. Codul de proiectare P100...

Cos ceramic Tona tecplus. Prezentare.

TONA tec plus– sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici, dar si combustibili bio, evacuand gaze...