cosuri de fum din inox-25 ani garantie - Seminee Expert

cosuri de fum din inox-25 ani garantie

cosuri de fum din inox-25 ani garantie

cosuri de fum din inox-25 ani garantie

Publicat de Mugur Mazilu17.04.2019

Incepand cu  data de 15 Mai-2019 implementam la nivel national noile sisteme de cosuri de fum din inox : Convesa-Spania. Producatorul spaniol se situeaza in topul marilor producatori de sisteme din inox avand o gama ce acopera toata nisa si cele mai exigente cereri din punct de vedere al calitatii produselor. Compania are o experienta de peste 40 ani in domeniul cosurilor de fum din inox, este o afacere de familie cu ambitia de a fabrica si implementa doar produse de calitate, fabricate in Spania, testate si certificate in Germania si Anglia, mai ales din simplu motiv ca in Marea Britanie Convesa este lider de piata in cosuri de fum din Inox.

 

De ce am ales Convesa si am marit gama de sistem din inox existenta (Metaloterm-Eontop/Olanda):

 

Toate produsele Convesa sunt garantate 25 Ani.

Sistemul tristrat foloseste inox 316L la interior, 304 la exterior si vata minerala bazaltica cu denstitatea de 170kg/m.

Temperatura de lucru al sistemelor  Convesa este de T600.

Convesa este producator de sisteme multiple de evacuare, pentru orice tip de combustibil.

Sistemele izolate si simplu perete pot fi comandate din fabrica in doua variante : Inox sau Negru.

Sistemul Black este fabicat cu 316L la interior, tabla vopsita negru la exterior, vata mierala cu densitate de 170kg/m avand aceeasi garantie de 25 Ani.

Pe site-ul producatorului exista un program de calcul de poate fi folosit pentru calcularea diametrului interior al cosului de fum . Acesta poate fi accesat si folosit de orice specialist sai beneficiar.

Pretul sistemelor Convesa in Romania va fi cu cca 10% mai mic fata de firmele de top deja prezente, dar cu o garantie cu 15Ani mai mare fata de orice alt produs ce foloseste vata minerala bazaltica la interior.Preturile Convesa vor fi publice in cel mai scurt timp si pe site-ul nostru: www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Cos ceramic Tona tecplus. Prezentare.

TONA tec plus– sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici, dar si combustibili bio, evacuand gaze...