Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe! - Seminee Expert

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Publicat de Mugur Mazilu18.05.2017

Anul acesta, producatorul spaniol de seminee si sobe Carbel sarbatoreste 60 ani de existenta!

Carbel este unul dintre pionierii din Europa din domeniul productiei de seminee si sobe metalice, seminee si termoseminee. Producatorul spaniol este chiar inventatorul termo-sobelor, inventia fiind de fapt modalitatea detinatorului fabricii de a incalzi si apa calda mejanera a casei sale.

Acum afacerea este condusa de cei 3 copii, unul dintre acestia lucrand zi de zi in fabrica, alaturi de anagajatii cu experienta de peste 50 ani in domeniul semineelor. Ce este laudabil ar fi si faptul ca acesta a construit propriul centru de testare pentru focarele si sobele pe care le produce. Toate focarele sunt testate chiar de el, inainte de a fi trimise catre marile centre de testare din Germania si Austria.

Cei 60 ani de experienta si celebrarea acestora vin la pachet cu lansarea unei game noi de focare, focarele KRONOS. 3 modele (70-80 si 100)de focare pentru seminee ce au dus la extrem consumul mic de combustibil, avand o eficienta foarte ridicata si autonomie crescuta.

Consideram Carbel un competitor serios al marilor producatori germani si polonezi, raportul Pret-Calitate fiind unul foarte avantajos!

 

Alte articole de blog

Silicatul de calciu-Skamotec225 19.07.2016

Silicatul de calciu-Skamotec225

Skamol, Producatorul din Danemarca, a introdus si in Romania, de cativa ani, silicatul de calciu, pregatind tehnic mai multe companii din Romania, dar si importatorul de atunci. Avand o gama foarte la...