Avantajele unui semineu KALFIRE pe lemne - Seminee Expert

Avantajele unui semineu KALFIRE pe lemne

Avantajele unui semineu KALFIRE pe lemne

Avantajele unui semineu KALFIRE pe lemne

Publicat de Mugur Mazilu07.09.2021

 

Focul aprins in semineu, mirosul inconfundabil al lemnului si trosnetul lor, toate acestea ne duc cu gândul direct la serile lungi de toamna si zilele reci de iarna. Si când ar fi mai bine sa vezi cum iti poti personaliza un semineu daca nu acum când toamna si-a intrat in drepturi, iar sezonul rece bate imediat la usa.

 

Unul dintre brandurile care pot fi personalizate dupa gustul fiecaruia este KALFIRE, o gama premium care ofera modele si dimensiuni diferite. Alegerea incepe cu selectarea unuia dintre cele patru modele principale – modelul frontal, modelul pe colt, modelul cu 3 fete sau modelul tunel cu doua fete.

 

 

Asadar, care sunt avantajele unui semineu Kalfire pe lemne?

1.  Mantaua de convectie este inclusa in pret

 

Acest lucru reprezinta un plus având in vedere ca pentru alte focare aceasta componenta are un extra-cost de peste 400 de euro.

 

2.  Priza de aer proaspat este inclusa in pret

 

La fel ca si in exemplul anterior, ar trebui sa platesti o suma separata, de aproximativ 100 de euro, daca ar fi sa achizitionezi un alt focar.

 

3.  Vizibilitatea mare asupra flacarii

 

Modelele realizate de Kalfire au rame inguste si astfel focul este pus mult mai mult in evidenta. Alte focare au rama late sau geamurile vopsite pe lateral cu negru ceea ce stirbeste din frumusetea flacarii.

1.  Detine o valva termica ce regleaza automat aerul de ardere primar

 

Acesta este un sistem patentat de cei de la Kalfire si contribuie la pozitionarea brandului in gama premium.Un termostat incorporat masoara temperatura din vatra si ofera mai mult sau mai putin aer, in functie de necesitate, totul printr-un sistem inovator de clapete

 

 

2.  Posibilitatea functionarii cu geamul deschis

 

Fata de alte focare, acest sistem patentat de Kalfire este ideal pentru cei care nu doresc sa incalzeasca o suprafata mare si/ sau sa foloseasca un semineu deschis. De asemenea, pentru alte focare, cand se doreste folosirea semineului ca vatra deschisa, trebuie oxigenata incaperea (geam deschis/ usa deschisa).

 

3.  Modele exclusiviste si concurenta putina

 

Modelele gândite de cei de la Kalfire au putine concurente din punct de vedere al designului având geamuri foarte mari si fara rama in partea de jos. Lipsa acestei rame ofera o vizibilitate mai mare si o eleganta aparte fata de alte seminee.

 

4.  Sunt foarte usor de folosit

 

Usa culisanta a modelelor Kalfire este foarte usor de folosit si te ajuta sa te bucuri si sa te relaxezi de focul semineului. Toate focarele Kalfire sunt livrate cu sistem culisare verticala, sistem de culisare special, pe lant, foarte sigur si cu o durata de viata cu mult peste media focarelor obisnuite.

1.  Focarele au certificarea BIMSCH 2 Germania

 

La fel ca autoturismele, semineele si sobele sunt clasificate pe categorii, fiind conforme sau nu cu normele in vigoare. Aceasta certificare arata ca produsele Kalfire sunt nepoluante si respecta termenii specificati de regulamentul de control al emisiilor si ordonantelor germane.

 

 

2.  Semineele Kalfire sunt gandite sa fie folosite minim 20 ani

 

Chiar daca la inceput s-ar putea ca investitia intr-un semineu pe lemne Kalfire ti s-ar putea parea mare, gandeste-te in viitor si al sumele de bani pe care le vei economisi. Semineele create de olandezi sunt gandite sa fie folosite timp de 20 de ani, astfel tu vei realiza economii importante. Mai mult, fiecare semineu vine cu o garantie de cinci ani.

 

3.  Focarele folosesc otel Corten

 

Otelul CORTEN este un tip de otel rezistent la temperatura si umditate, proprietatile sale permitand expunerea la conditii atmosferice dure pentru perioade indelungate, fara a fi afectat. In comparatie, firmele concurente folosesc otel termic, acesta fiind mai putin rezistent in timp.

 

4.  Focarele au variante de interior

 

 

Cu Kalfire, ai posibilitatea sa-ti proiectezi singur focarul. Interiorul focarului este un element cheie deoarece are un impact important asupra privirii si designului, chiar si atunci cand focul nu este pornit. Astfel, poti alege intre trei modele diferite care sa ofere contract sau sa reflecte flacarile, in functie de preferintele tale. (Design-Skamol-Lamella)

 

 

5.  Foarte usor de curatat

 

Nu va trebui sa stergi geamul dupa fiecare foc in semineu ca sa te bucuri de frumusetea focului, semineele Kalfire beneficiind de sistemul Clean Burning, care ajuta ca sticla sa se auto-curete. De asemenea, cand vei dori sa stergi sticla, acest proces va fi foarte simplu, geamul iesind in exteriorul semineului.

 

​​

Si, nu in ultimul rând, toate produsele KALFIRE sunt fabricate in Olanda, testate in Olanda si certificate in Germania si Olanda.

Alte articole de blog

Caracteristicile seismice ale Romaniei 20.06.2012

Caracteristicile seismice ale Romaniei

Zonarea teritoriului Romaniei in termeni de valori de varf ale acceleratiei terenului pentru proiectare ag pentru cutremure avand intervalul mediu de recurenta IMR = 100 ani. Codul de proiectare P100...