Atelier Seminee Expert-Semineul Brancovenesc. - Seminee Expert

Atelier Seminee Expert-Semineul Brancovenesc.

Atelier Seminee Expert-Semineul Brancovenesc.

Atelier Seminee Expert-Semineul Brancovenesc.

Publicat de Mugur Mazilu20.02.2017

Semineul Brancovenesc este semineul pe care il propunem conacelor boieresti construite in stil Brancovenesc, chiar si caselor ce au pridvor, cu spatii mari si decoratiuni interioare si exterioare din piatra sau lemn ,construite in acelasi stil, stil Brancovenesc ca o imagine a renasterii apusene, cu decoratiuni si exuberanta de Baroc.

Atelierul Seminee Expert realizeaza de peste 15 ani rame sculptate manual, in diferite stiluri, toate fiind adaptate focarelor de seminee din otel, placate la interior cu termota sau samota, seminee cu dubla combustie si ardere curata, semineelor surse alternative sau principale de caldura. Focarele folosite si recomandate au eficienta de peste 80% si autonomie de pana la 10 ore.

Rama din imagini este realizata din calcar de Vistea, calcar masiv, cu decoratiuni adunate din mai multe imagini si decoratiuni ale stilului Brancovenesc, dorim sa oferim cea mai atragatoare combinatie de eficienta si design in acest stil pur romanesc, putin promovat la nivel national. Timpul de lucru pentru o astfel de lucrare este de cca 3-4 saptamani , la final unicitatea ei surprinde si impune respect pentru stilul pur romanesc, stilul ce aduce sentimentul de acasa. Hota superioara, hota acumulatoare, executata din silicat de calciu si tencuita asa cum ne dorim, in orice culoare, permite imprimarea motivelor romanesti, ansamblul devenind mult mai atractiv. De asemenea, acesta hota poate fi vopsita si cu var sau materiale speciale ce arata identic.

 

Denumim acest model :  Semineul Romanesc sau Semineul Brancovenesc.

De peste 15 ani Atelierul Seminee Expert executa lucrari unice si speciale :                      

                                            www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Semineul Modern 18.10.2016

Semineul Modern

Este foarte clar ca stilul predominant este cel modern, minimalist, si peste 80% din clientii nostri ne solicita realizarea unui semineu modern, cat mai simplu. Mai jos puteti vedea unul dintre pri...