Locatie: Informatii Avantaje

Avantaje

GAMA COMPLETA DE FOCARE
 De la semineele cu design modern si pana la liniile clasice si rustice, focarele din fonta sau otel, placate la interior cu termota sau samota, raspund tuturor cerintelor tehnice, asigurand confortul termic necesar, dar si estetice, adaptandu-se cu usurinta in finisajul ales pentru semineu.


CALITATEA
Garantia calitatii focarelor  este oferita de tipul de materiale folosite in procesul fabricatie, dar si de procedeul de turnare.
Marcajul CE si obtinerea standardelor calitative impuse, ofera garantia eforturilor depuse de producatori pentru a aduce in siguranta, in case, frumusetea si caldura focului.

PARAMETRII TEHNICI
Optimizarea parametrilor tehnici ai fiecarui focar este realizata pe intreg parcursul procesului de fabricatie, dar si in cadrul unor examene complexe, realizate periodic in cadrul laboratoarelor independente.
Testele realizate se refera la factori precum: schimbul termic si capacitatea de realizare a confortului termic necesar, efectul util al arderii, miscarea gazelor in interiorul focarului, cantitatea de gaze rezultate in urma arderii.
Informatiile obtinute duc la imbunatatirea tehnologiilor cu care sunt dotate focarele , beneficiind astfel de calitatea caldurii oferita de combustia dubla (secundara), consumul redus de combustibil si durata mare de ardere a acestuia.


SIGURANTA IN EXPLOATARE
Siguranta in exploatare este echivalenta cu standardele pe care focarele din fonta/otel  le indeplinesc in materie de calitatea materialelor,etanseitatea incaperii de ardere, categoria de aparate in care se incadreaza si perioada de garantie oferita de producator.
SEMINEE EXPERT ofera o gama complexa de focare din fonta/otel ce dispun de garantia marcajului CE si indelinesc standarde ale calitatii impuse legislatia europeana in vigore, in materie de aparate de incalzire: EN 13229.
Clasificarea focarelor comercializate de SEMINEE EXPERT in categoria C ("foc continuu") ofera siguranta unei exploatari continue pe o perioada indelungata.

STICLA PIROLITICA
Gama de focare NORDPEIS, SPARTHERM,HAJDUK,KAL-FIRE  are o caracteristica  importanta : Sticla pirolitica vitroceramica.
Caracteristicile acestei sticle  special  sunt: prelucrarea speciala pentru a obtine suprafete extrafine, antiaderente; tratamentul pe baza de oxid metalic ca parte a capacitatii de autocuratare si cresterea eficacitatii procesului de ardere.

LEMNUL - ENERGIA REGENERABILA SI ECOLOGICA
Folosirea lemnului ca sursa de energie pentru incalzire aduce beneficii multiple: de la momentele de relaxare in fata focului, confortul termic calitativ asigurat de folosirea acestei surse regenerabile, pana la scaderea costurilor de incalzire.
In termeni globali, folosirea sursei de energie a lemnului ar putea inlocui sursele minerale de energie, conditia fiind gestionarea rezonabila a padurilor astfel rezultand mentinerea echilibrelor hidrologice si climaterice.

NORDPEIS-HAJDUK-SPARTHERM- KAL FIRE
Aceste produse reprezinta garantia calitatii, eficientei si a respectului acordat mediului inconjurator de aparatele de incalzire ce folosesc ca si combustibil lemnul.
Standardul este acordat produselor ce intrunesc doua importante caracteristici:
- emisii scazute de CO (<0,1%) si oxid de nitrogen (NOx)
- randament crescut (>=80%)


SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota