Semineul Andreea - Seminee Expert
Semineul Andreea

Semineul Andreea

Publicat de Mugur Mazilu08.06.2012

Acest semineu este dotat cu focar Nordpeis-N36, focar din otel, placat la interior cu placi modulare din samota, ardere curata si dubla combustie/gazeificare.
Partea decorativa are o structura din silicat de calciu, material termorezistent la temperaturi de peste 1100grade. Partea exterioara este alcatuita din placi din calcar alb(Piatra Vrata) cioplite manual in atelierul nostru. Blatul acestei parti decorative este din Vrata,avand o grosime de 10-12cm.
Marele avantaj al acestui semineu este faptul ca ocupa un spatiu foarte restrans,in comparatie cu alte seminee,si incalzeste o suprafata de cca 80-90mp,fiind o sursa alternativa de caldura.

De asemenea, acest semineu poate fi placat si cu marmura cioplita sau piatra natura, blatul putand avea si alte dimensiuni,iesit in consola sau retras pana la baza semineului.

Alte articole de blog

Cos ceramic Tona kombi. Prezentare.

TONA kombi este sistemul de cos de fum ceramic creat pentru economisirea spatiului prin amplasarea in interior a doua trasee de cos de fum cu diametre si destinatii diferite. Sistem disponibil pentru ...

Tona Eco! 06.09.2016

Tona Eco!

Ca un raspuns la festinul companiilor ce lanseaza promotii fara noima, la inceput de sezon, Tona Sisteme De Cosuri a lansat sistemul Tona Eco! Nu comentam foarte mult despre solutiile de marketing ...