Seminee Nordpeis - Seminee Expert
Seminee Nordpeis

Seminee Nordpeis

Publicat de Mugur Mazilu02.12.2016

De ce credem in semineele Nordpeis?

In afara de prezentarile  Nordpeis despre eficienta de peste 80%, autonomie ridicata, durabilitate in timp si partile decorative acumulatoare, De la Nordpeis am invatat cum sa montam corect, am invatat sa recomandam semineul potrivit pentru o anumita suprafata, dar si cum sa facem corect focul in semineu.

In comparatie cu produsele concurente din piata, Nordpeis se poate lauda cu faptul ca toti cei care comercializeza si monteaza aceste focare sunt doar specialisti, pregatiti si supravegheati atent de catre Nordpeis. Nu intamplarea face ca Nordpeis sa aiba cele mai bune recomandari si cele mai putine reclamatii din piata europeana. Mentalitatea nordica , dar si conditiile stricte ale producatorului ne fac sa colaboram doar cu cei mai buni montatori si tehnicieni din domeniul semineelor si cosurilor de fum.

Unul dintre motto-urile Nordpeis suna cam asa :”nu avem pretentia sa fim cei mai mari, dar avem pretentia de a fi unul dintre cei mai buni”!

In momentul in care au fost implementate semineele (focare pentru seminee) si in Romania ( in urma cu cca 15/16 ani) focarele adaptate erau cat mai mari, cu interior cat mai generos, de cele mai multe ori erau adaptate fara un necesar termic si/sau respectarea unui normativ sau reglementari cf. normelor. Aceste focare generau disconfort termic, fiind supradimensionate pentru spatiile in care erau montate, acesta fiind primul motiv pentru care beneficiarii le foloseau doar ocazional, si nu ca pe Surse Alternative De Cladura.

Intre timp , lucrurile s-au schimbat, semineele au devenit din ce in ce mai performante, mai putin poluante, avand instructiuni clare si precise de montaj, cu materiale recomandate pentru partile decorative, dar si un diametru corect pentru sistemul de evacuare. Intre timp au fost implementate si focarele de calitate, focarele Germane, Austriece, dar si cele produse si concepute in tarile Nordice, tari cu o mare experienta in acest domeniu. Normele cu privire la emanatii sunt din ce in ce mai stricte si doar producatorii seriosi si importanti se aliniaza cu normele din Germania, Austria si Elvetia (cele mai importante si stricte).

Asa am descoperit si semineele Nordpeis, seminee de dimensiuni reduse, focare cu puteri cuprinse intre 3 si 14 Kw, focare ce sustin confortabil suprafete cuprinse intre 30 mp si 140 mp , fiind putin poluante, cf normelor din 2016.

Chiar daca nu suna  comercial, Nordpeis ne-a ajutat sa credem si sa convingem si utilizatorii de seminee de faptul ca un focar de 3-5 kw poate sa sustina termic un living de cca 40-50 mp. Adaptarea unui focar de peste 12 kw pentru un living  cu o suprafata de    40/50mp creeaza disconfot termic , fapt ce va duce la folosirea necorespunzatoare sau la neutilizarea semineului pe care il avem in living.

Mai jos puteti gasi cateva concepte Nordpeis, seminee cu sunt formate din Focar + Parte Decorativa Acumulatoare. Este varianta optima de a degaja caldura imediat, dar si la mult timp, dupa ultima alimentare cu lemn.

 

Alegeri inspirate: Seminee Nordpeis!

 

 

Alte articole de blog