Seminee Expert in Dambovita - Seminee Expert

Seminee Expert in Dambovita

Seminee Expert in Dambovita

Seminee Expert in Dambovita

Publicat de Mugur Mazilu31.05.2022
Peste 300 de șeminee montate și o dorință de a crea proiecte unice!

Profesionalismul, competenta certificata pentru montaj, seriozitatea si dinamismul sunt cuvintele care definesc echipa Seminee Premier, unul dintre colaboratorii importanti ai Seminee Expert

Seminee Premier face parte din reteaua de colaboratori ai Seminee Expert de peste 3 ani si a realizat de-a lungul acestor ani lucrari splendide, cu produse premium ale unor branduri recunoscute la nivel mondial, precum Kalfire, Nordpeis, DefroHome si Carbel. De asemenea, echipa de montaj Seminee Premier este prima care sustine activitatea Seminee Expert in cazurile complexe si a situatiilor in care numarului lucrarilor depaseste capacitatea noastra de montaj.

Unul dintre cele mai grele proiecte pe care echipa Seminee Premier le-a executat pana acum a constat intr-un montaj sistem 3 cosuri, cu o inaltime de 16 metri pentru centrale gaz, carbune si petrol. In plus, la acest proiect, timpul de finalizare a fost unul scurt, de aproximativ 14 ore, fiind implicate echipe specializate si logistice, totul in regim de santier procedurat. Proiectul nu s-a limitat doar la montaj, ci a insemnat proiectare, calcul tehnic pentru distribuirea caldurii, dimensiunea mare a focarului, complexitatea formei si dimensiunea hotei semineului stabilite de arhitect.

 

Seminee Premier este partenerul de baza in judetul Dambovita si are la activ peste 300 de seminee montate, avand desigur si unul special in palmaresul lor – montajul a doua seminee premium cu finisaj din piatra naturala.

Seminee Premier, care este si membru Asociatia Hornarilor, Constructorilor de Cosuri de Fum si Seminee (ASFOCH), viseaza sa-si adauge in portofoliul lor un proiect integrat in arhitectura cladirilor istorice cu produse de ultima generatie focar semineu/cos de fum.

 

Potrivit lui Marius Mihai, cel care coordoneaza echipa Seminee Premier, majoritatea clientilor prefera semineele pe lemne, care  nu doar ca ofera un confort termic excelent, dar contribuie la crearea unei ambiante linistite. De asemenea, Marius si echipa de vanzari si montaj Seminee Premier participa activ la toate cursurile organizate de catre Seminee Expert, atat in tara cat si la fabricile producatori fiind la zi cu toate noutatile din domeniu, dar si cu montajul recomandat de catre cei mai mari producatori de seminee la nivel European.

Recomandarile colaboratorului nostru:

 

  • Inainte de a face alegerea pentru un semineu, clientii trebuie sa ceara sfatul unui specialist pentru a primi o recomandare pertinenta asupra unei solutii tehnice corecte.
  • Respectarea recomandarilor asupra modului de exploatare a semineului pentru a creste durata de viata a acestuia si pentru a beneficia de confortul maxim al produsului.
  • Efectuarea reviziei periodice la 1 an

 

 

Așadar, dacă ești din zona Dâmbovița și îți dorești o lucrare corectă, de calitate, sigură și unică, partenerii noștri de la Seminee Premier te vor ajuta să-ți îndeplinești visul.

 

Șeminee Expert reprezintă o echipă tânără, cu experiență relevantă în domeniul sistemelor de încălzire. Ajutăm și susținem fiecare client pentru a realiza o alegere optimă a șemineului, atât din punct de vedere estetic, dar și funcțional. În domeniul coșurilor de fum și al semineelor este important ca fiecare beneficiar să aibă încredere în recomandările echipei noastre de specialiști pentru soluții de încălzire sigure și de calitate.

 

Alte articole de blog

Silicat De Calciu-Skmotec225 11.01.2016

Silicat De Calciu-Skmotec225

SKAMOL introduce o nouă metodă inovatoare de a construi carcase/hote pentru seminee.SKAMOTEC 225 este o placă de construcție incombustibila si usoara care simplifică procesul de construcție al u...

EXECUTIA LUCRARILOR DE TENCUIELI INTERIOARE UMEDE

Deoarece orice semineu sau cos de fum presupune realizarea unor finisaje, va propunem in cele ce urmeaza cateva informatii utile despre executarea tencuielilor interioare umede. 1. Operatiuni pregati...

Semineul Primavera 08.06.2012

Semineul Primavera

Fiind si primul semineu realizat de catre firma noastra, in anul 2007, semineul Pirmavera ocupa un loc special in sufletul echipei SemineeExpert. Semineul este dotat cu un focar Kingfire, din otel, p...