Seminee Expert în Cluj, peste 20 de ani de proiecte inedite - Seminee Expert

Seminee Expert în Cluj, peste 20 de ani de proiecte inedite

Seminee Expert în Cluj, peste 20 de ani de proiecte inedite

Seminee Expert în Cluj, peste 20 de ani de proiecte inedite

Publicat de Mugur Mazilu15.11.2021

Nu de puține ori ni se întâmplă să vedem, într-o fotografie, un șemineu sau o sobă de care să ne îndrăgostim iremediabil și să știm că acel design s-ar potrivi perfect cu locuința noastră, că ar oferi acel sentiment de relaxare, intimitate și confort.

 

Și nu de puține ori ni se întâmplă să ne oprim din a ne îndeplini visul din cauza distanței, din cauză că ne gândim că firma respectivă nu are cum să ne ajute cu un astfel de proiect tocmai în orașul nostru.

 

Nu este cazul companiei noastre care, datorită rețelei de colaboratori și parteneri zonali , poate să-ți creeze șemineul dorit în orice oraș. Și nu doar șemineul, ci întreg sistemul termic, având la dispoziție coșuri de fum profesionale de la Convesa și Tona.

 

Și pentru că ne dorim să venim mai aproape de clienții noștri și să le oferim toate informațiile de care au nevoie, am pus la cale un mini-serial în care vom discuta despre partenerii noștri și începem cu Seminee Expert în Cluj.

Ce înseamnă Șeminee Expert în Cluj?

În primul rând, Șeminee Expert în Cluj înseamnă o echipă cu o experiență de 20 de ani în domeniul semineelor, indiferent că discutăm de sisteme pe lemn, gaz sau electrice. Mai inseamnă proiecte complexe si idei inovatoare, dar, cel mai important înseamnă seriozitate și profesionalism.

 

Profesionalismul este cuvantul care ne caracterizeaza si nu facem rabat niciodata de la principiile pe care se bazează. Suntem mereu atenți la materialele pe care le folosim și, de fiecare dată când realizăm un proiect, venim cu cele mai bune soluții atât tehnice, cât și estetice.

De ce ii consideram a fi  in topul semineistilor din Romania si ne mandrim cu parteneriatul nostru:

Sunt specialisti in dimensionat si montaj cosuri de fum profesionale. cu atentie maxima la relatia dintre tipul semineului si inaltimea necesara a sistemului de evacuare. 

Sunt specialisti in seminee ce incalzesc prin convectie, dar si prin radiatie. La seminee pe lemn, pe gaz, seminee ce au sisteme complexe de automatizari.

Sunt specialisti in dimensionarea si instalarea termosemineelor, dar si partilor decorative din calcar si marmura, parti decorative prelucrate manual.

Sunt specialisti in seminee, termoseminee, dar si a bucatariilor exterioare gen BBQ.

 

Kalfire, în Cluj

Kalfire este unul dintre cele mai importante branduri importate în România de Seminee Expert și vine cu o gamă inedită de modele. Clienții noștri își pot alege fie o variantă pe lemne, fie una pe gaz sau una electrică, toate fiind realizate din materiale de înaltă calitate.

De asemenea, Kalfire este unul dintre brandurile care oferă o varietate de modele și dimensiuni, de la modelul frontal, modelul pe colț, cel cu 3 fețe sau, unul dintre cele mai apreciate variante, modelul tunel cu doua fete

Nordpeis, în Cluj

Nordpeis are unele dintre cele mai versatile seminee si sunt perfecte pentru orice stil de locuință. Mai mult, acestea sunt ideale pentru spatiile mici, cei de la Nordpeis realizand sobe/ seminee cu amprenta mica la sol.

 

De asemenea, in functie de preferintele clientului, Seminee Expert Cluj poate realiza si modele traditionale, cu rame din calcar sau marmura, astfel incat semineul tau sa fie parca desprins din filmele de iarnă.

 

Defro Home, modele unice si parti decorative moderne, placate cu ceramica de calitate.

Pentru ca acest brand a devenit cel mai apreciat si vandut din gama Seminee Expert, Defro Home este prezent in casele din Cluj avand parte de un montaj profesionist, devenind fara doar si poate cel mai important obiect decorativ al caselor, dar si sursa principala sau alternativa.

 

Element 4, un semineu inedit

Pe lângă Nordpeis si Kalfire, Seminee Expert Cluj lucreaza cu semineele celor de la Element 4. Acestea sunt extrem de apreciate datorită vizibilitatii mari a focului, dar și pentru modelele exclusiviste pe care le au in gama lor. Aceste seminee folosesc cea mai buna automatizare din domeniu, dar și sisteme de siguranta, numarandu-se printre cele mai sigure focare de gaz din lume. Mai mult, acestea au o adancime redusa si sunt perfecte pentru camerele unde nu exista foarte mult spatiu.

 

Și pentru că reușita unui proiect nu stă doar in frumusete, Seminee Expert Cluj lucreaza la capitolul sisteme de evacuare cu produse ale Convesa si Tona, unele dintre cele mai bune cosuri de fum profesionale.

Așadar, dacă visezi la un semineu unic in Cluj, esti doar la un click distanta. Scrie-ne pe www.seminee-expert.ro sau apeleaza numarul de telefon ​​ +4 0721 280 587 și venim să-ți montăm semineul mult dorit.

Alte articole de blog

Sobe Performante si Oameni frumosi. 13.01.2017

Sobe Performante si Oameni frumosi.

De peste 15 ani, partenerii Seminee Expert comercializeaza si monteaza seminee si cosuri de fum profesionale. Ne mandrim cu un bagaj de cunostinte, acumlat in timp, in urma aprofundarii cunostintelor,...

Ce este tirajul.

Tirajul este o caracteristica intrinseca a desfasurarii oricarui proces de inlaturare a produselor reziduale (fum, vapori de apa etc.), ale unui proces de ardere cu ajutorul unui cos. Tirajul se prod...