seminee cu biofluid

seminee cu biofluid

seminee cu biofluid

Publicat de Mugur Mazilu07.03.2019

Semineele cu biofluid (apa distilata) reprezinta solutia ideala pentru apartamentele moderne ce au un semineu in proiect, mai ales acolo unde nu se poate adapta evacuarea pentru seminee ce folosesc combustibil solid sau gaz.


Cum functioneaza?

Sistemul este foarte simplu si practic :
Apa distilată este transformată în abur/fum fin utilizând nebulizatoare cu ultrasunete.
Lămpile speciale din partea interioara ofera lumina aproapiata de culoarea flacarii reale, oferind aburului degajat imaginea unor flacari rezultate din arderea lemnului.
Diferitele culori luminoase și rezultatul termic pentru o imagine incredibil de realistă a flăcării

Avantaje ale semineului cu biofluid :
Seminee unice, imagine reala, multi-color.
Joc autentic al flacarii.
Manipulare ușoară , cu telecomanda sau actionare manuala.
Intensitatea flacarii reglabilă.
Este posibilă umplerea automată a rezervorului.

Semineele cu Biofluid pot fi adaptate partilor decorative clasice si moderne, sau pot fi livrate cu partile decorative prestabilite in variante de colt sau perete, cu dimensiuni cuprinse intre 50cm si 4ml.

Gama semineelor cu biofluid va fi prezentata in cel mai scurt timp pe site-ul nostru, in showroom-ul din Bucuresti sau cele ale partenerilor zonali din Romania. Consideram semineele cu biofluid varianta optima de a inlocui semineele electrice ce nu redau jocul flacarii si imaginea apropiata a semineului real, a seminelui pe lemn sau gaz.

Alte articole de blog

Parti decorative pentru Seminee 14.04.2017

Parti decorative pentru Seminee

In afara retehnologizarii complete a fabricilor Hajduk si a inovatiei la nivelul arderii si eficientei semineelor si sobelor fabricate, noua echipa ce se ocupa de partea de design, propune cateva mode...

Propuneri Seminee Nordpeis 19.01.2017

Propuneri Seminee Nordpeis

Am tot scris si prezentat semineele Nordpeis, despre performanta, eficienta, autonomie si economie fiind convinsi de toate aceste calitati, mai ales pentru ca sunt semineele pe care si noi, cei care a...