Proiecte Speciale-SemineeExpert! - Seminee Expert

Proiecte Speciale-SemineeExpert!

Proiecte Speciale-SemineeExpert!

Proiecte Speciale-SemineeExpert!

Publicat de Mugur Mazilu10.09.2016

Da, a venit momentul in care avem voie sa vorbim despre cel mai ambitios si special proiect imobiliar, proiect realizat cu si pentru iubire de munte, de nou, de “altceva-ul” pe care il cautau si investitorii olandezi care au crezut in Valley21!

Situat la poalele muntilor Ciucas, la cativa km de Vama Buzaului si invecinat doar cu o stana ce apartine unor ciobani locali, VALLEY 21 este proiectul exclusivit al complexului eco turistic ce contine case de vacanta, sustinute independent, fara alimentare cu apa, gaz sau curent electric de la satul invecinat. Este proiectul care ne-a provocat si solicitat sa gasim solutia optima din punct de vedere economic, dar si al eficientei maxime, alaturi de prietenii nostri ce construiesc aceste case de vis, in mijlocul naturii, departe de aglomeratie si stresul cotidian.

Seminee Expert a realizat instalatia completa in acest caz, instalatie ce contine : Termosemineul Hajduk (+ toate accesoriile acestuia) ca sursa principala de incalzire (50% apa-50%aer), automatizare si pompe, incalzire in pardoseala, panouri solare, Cosul de fum din inox-Metaloterm Eontop, boiler, puffer acumulare, ventiloconvectoare, instalatie sanitara completa pentru baie si bucatarie si montajul partii decorative din silicat de calciu Skamotecc 225.

Aceste proiecte fac diferenta intre comercianti si specialisti si suntem mandri de ceea ce am proiectat si realizat in acest caz. Nimic nu este facut la intamplare, totul este gandit si analizat in detaliu, cu multa munca si atentia specialistilor Seminee Expert. La fel ca proiectul caselor in stil Brancovenesc pe care l-am prezentat in postarile anterioare, Valley21 completeaza portofoliul nostru cu succes si ne proiecteaza in fruntea specialistilor din domeniul nostru, cel la semineelor si cosurilor de fum profesionale.

In acest caz nu ne-a fost solicitat “rabatul de la calitate” si am avut mana libera in gasirea solutiilor si materialelor, raportul pret-calitate fiind cel mai optim.

Revenim in scurt timp cu mai multe detalii, poze si solutiile tehnice pe care le adaptam acestor proiecte speciale.

Alegeri inspirate!

 

Seminee Expert-Romania!

 

Alte articole de blog

15 Ani Seminee Expert SRL 14.11.2022

15 Ani Seminee Expert SRL

15 ANI SEMINEE EXPERT:    Povestea companiei SEMINEE EXPERT începe în urmă cu 15 ani, cand Semineul este considerat doar un Moft, când șemineele nu prea erau solicitate, iar acest...

Ce este semineul. 17.07.2012

Ce este semineul.

Simplificand lucrurile orice semineu se compune din: - vatra (loc de amplasare a combustibilului, de regula lemnele de foc); - o gura de alimentare a semineului („poarta” prin care se introduc l...