News Alert - Defro Home lanseaza semineele pe gaz! - Seminee Expert

News Alert – Defro Home lanseaza semineele pe gaz!

News Alert – Defro Home lanseaza semineele pe gaz!

News Alert – Defro Home lanseaza semineele pe gaz!

Publicat de Mugur Mazilu17.06.2021

Defro Home lanseaza semineele pe gaz, o veste pe care o asteptam de foarte mult timp, acestea urmand sa fie disponibile in Romania, prin Seminee Expert, de la 1 iulie in showroom-ul din Bucuresti.

 

Compania Defro a fost infiintata in anul 2000 si se remarca cu experienta pe care o au din 1973 in prelucrarea otelului, in prezent fiind lider de piata in Polonia si un producator de top la nivel european in domeniul cazanelor pe lemn si peleti.

Semineele pe gaz de la Defro Home sunt o modalitate excelenta de a te bucura de frumosul joc al focului fara a face nici cel mai mic efort. De ce spunem asta? Pentru ca singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa apesi telecomanda care, intr-o secunda, va concepe o atmosfera unica. Avem incredere totala in produsele celor de la Defro Home si asta datorita profesionalismului si inovatiei pe care o aduc in domeniul sistemelor de incalzire. Toate articolele Defro Home sunt realizate din materiale de top si au un design modern, care respecta mediul inconjurator.

Nicio diferenta intre Defro Home si jucatorii mari din domeniul semineelor pe gaz , doar plusuri si pret mult mai accesibil :

  • Real Flame Burner!
  • Sistem protectie German!
  • Sistem Led!
  • Otel sau sticla neagra pe spatele focarelor!
  • Butuci ceramici fabricati si vopsiti manual!
  • Otel de 3-4 mm!
  • Acces facil in interior prin sistem cu clapeta!
  • Telecomanda!
  • Antireflective glass!
  • Design spectaculos!

SEMINEE EXPERT, la lansarea noilor produse DEFRO HOME

Ne place sa ajutam, sa ne informam si sa susținem fiecare client astfel incat sa faca cea mai bună alegere în privinta semineului, acesta fiind si motivul pentru care mereu participam la lansarea produselor partenerilor nostri. 

Pregatirea tehnica a echipei Seminee Expert este primul pas. Sunt 14 ani de cand suntem la curent cu toate detaliile tehnice ale seminelor pe gaz.

 

Si de data aceasta, suntem prezenti in Polonia, la fabrica DEFRO HOME, la prezentarea noilor sisteme de incalzire. Pe langa seminee, polonezi au lansat si noi modele de centrale si recuperatoare de caldura DEFRO AIR, pompe de caldura si centrale in condensatie.

 

Zilele petrecute la fabrica DEFRO HOME au inseamnat atat scolarizare, cat si prezenta la testarea noilor seminee. Scolarizarea va continua pentru toata echipa SEMINEE EXPERT, iar in luna septembrie, toti distribuitorii nostri vor participa in Polonia la ore tehnice privind montarea produselor DEFRO HOME. Pentru noi, calitatea ramane cea mai importanta si tocmai de aceea investim constant resurse financiare pentru cursuri, scolarizari si specializari.

VITAL – gama semineelor pe gaz

VITAL nu reprezinta doar o sursa de caldura, ci este si un punct esențial in crearea unei locuințe confortabile si moderne. Asa cum ne-au obisnuit, polonezii nu fac niciun fel de compromis cand vine vorba de materiale, tehnologie si design, iar acest lucru este vizibil imediat ce observi un semineu marca DEFRO HOME.

VITAL aduce in prim plan o multitudine de modele astfel incat sa satisfaca orice preferințe, toate focarele  fiind dotate cu butuci ceramici fabricati manual, aschii negre si geam standard sau atireflexiv. Interiorul este extrem de fin lucrat, fiind un element cheie al semineului, iar culoarea neagra va intensifica frumusetea flacarii. interior standard cu otel lamelar sau sticla neagra. In plus, elementele opționale de decor, precum particule de cenusa, cristale transparente si negre, dar si pietricele negre si lucioase, vor face ca semineul sa arate impresionant. Astfel, fiecare isi va gasi versiunea potrivita personalitații lui. In funcție de preferințe, poți alege ca sticla sa fie cea standard sau antireflexiva, care te va surprinde instant. Automatizarea germana si Arzatorul “real flame burner” ii plaseaza pe cei de la Defro Home langa marii jucatori din domeniu.

 

Alte articole de blog