Cosuri de fum ceramice

Cosuri fum
ceramice

Seminee Expert comercializeaza sisteme de evacuare a fumului, fabricate integral in Germania de unul dintre cei mai mari producatori cu renume in Europa, Tona.

Cu o experienta de peste 125 de ani, Tona a inceput ca o afacere de familie care avea ca scop dezvoltarea si implementarea de sisteme ceramice de evacuare a fumului.

Instalarea unui cos fum ceramic este foarte importanta, iar Tona produce sisteme de evacuare care pot avea forme si dimensiuni diferite.

In functie de necesitatea de instalare si a tipului de arzator folosit, Tona reuseste sa deserveasca nevoile de implementare a sistemelor de evacuare atat pentru locuinte particulare sau rezidentiale cat si pentru constructii industriale sau administrative.

Sistemele ceramice de evacuare a fumului create de Tona sunt tristrat, compuse dintr-un tub interior din samota, acoperit cu vata minerala bazaltica rezistenta la foc si manta din beton usor.

Fiecare cos fum ceramic este complet accesorizat, cu racord de fum, usita de vizitare sau curatare si element terminal.

Pentru ca umiditatea este cel mai mare inamic al cosurilor de fum, Tona introduce pentru produsele sale un colector de condens care protejeaza cosul de fum de vaporii de apa care se depun pe peretii interiori pentru a feri instalatia de coroziunea care poate aparea atunci cand cosul de fum trece de la temperaturi cu indice negativ la temperaturi foarte ridicate, si viceversa.

Toate cosurile de fum Tona sunt certificate si testate conform celor mai stricte metode de testare din Germania.

Costuri și necesitatea
unei investiții inteligente

Chiar daca un cos fum ceramic profesional reprezinta doar 1% din valoarea unei case, acest procent care se traduce in 100% siguranta, eficienta si confort pentru caminul dvs.

Asadar, atunci cand vine vorba de instalarea unui sistem de evacuare a fumului si gazelor arse, este foarte importat sa colaborati cu un furnizor de incredere, dar si cu persoane specializate in montaj si intretinere pentru a elimina posibile riscuri asociate cu utilizarea incoreca a semineelor instalate.

Despre Tona

Ca Partener Tona Sisteme De Cosuri, suntem adeptii sistemelor de cosuri profesionale si sistemelor de cosuri de fum ceramice de calitate premium.

Tona este o companie care produce inca din 1890 sisteme de evacuare a fumului, cosuri ceramice de cea mai buna calitate, testate dupa norme germane la temperaturi de peste 1000 °C.


La achizitia oricarui cos fum ceramic, primiti o garantie de 30 de ani

Compania Tona detine filiale si distribuitori in peste 20 de tari, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de cosuri de fum din Europa, in continua expansiune catre noi piete de desfacere datorita cererii tot mai frecvente pentru calitatile produselor fabricate de Tona.

Tona produce sisteme de evacuare pentru orice tip de combustibil, aplicabile atat pentru locuinte particulare sau rezidentiale cat si pentru constructii industriale sau administrative.

Apeland la tehnologia de productie de ultima ora, TONA ofera clientilor sai una dintre cele mai cuprinzatoare game de hornuri, cosuri de fum si sisteme de evacurare din ceramica din Europa.


Fiabilitate si rezistenta la superlativ

Departamentul tehnic al companiei Tona testeaza si produce noi modele si implementeaza noi produse pentru a fi la curent cu evolutiile actuale si viitoare ale tehnologiei.

Fiecare cos fum ceramic este un punct de plecare catre un viitor mai curat pentru a reduce nivelul de poluare din atmosfera.

Expertii nostri va stau la dispozitie pentru implementarea si instalarea cosurilor de fum ceramice Tona in cadrul locuintei sau casei dvs.