Cosuri de fum ceramice

Cosuri fum
ceramice

Seminee Expert comercializeaza sisteme de cosuri de fum ceramice Tona, fabricate integral in Germania. Tona este un producator cu o experienta de peste 125 de ani, dar mai ales o afacere de familie ce dezvolta si implementeaza sisteme ceramice in functie de necesitate si de tipul arzatorului folosit.

Sistemele sunt tristrat, cu tub interior din samota, vata minerala bazaltica si manta din beton usor, fiind sisteme complet accesorizate, cu racord de fum, usita de vizitare/curatare, colector de condens si element terminal. Toate sistemele Tona sunt certificate si testate in cele mai strice centre de testare din Germania.

Costuri și necesitatea
unei investiții inteligente

Un cos de fum profesional reprezinta doar 1% din valoarea unei case, procent care se traduce prin siguranta, eficienta si confort. Asadar, atunci cand vine vorba de instalarea unui sistem de evacuare a fumului si gazelor arse, este importat sa colaborati cu un furnizor de incredere, dar si cu persoane specializate in montaj si intretinere.

Despre Tona

Ca Partener Tona Sisteme De Cosuri, suntem adeptii sistemelor de cosuri profesionale, sistemelor de cosuri de fum ceramice, dar mai ales germane, sigure si de cea mai buna calitate.

Incepand cu anul 1890 firma Tona produce sisteme de cosuri ceramice, cosuri de cea mai buna calitate, testate la peste 1000 grade, garantate 30 ani. Compania Tona are filiale si distribuitori in peste 20 tari fiind unul dintre cei mai importanti producatori din Europa, avand sisteme de evacuare pentru orice tip de combustibil.