Cosuri de fum ceramice Jawar - Seminee Expert

Cosuri de fum ceramice Jawar

Coșuri de fum Ceramice JAWAR Uniwersal Plus

JAWAR Uniwersal Plus este un sistem independent de coșuri de fum conceput pentru a elimina gazele de eșapament de la sistemele de încălzire cu diferite tipuri de combustibili.

Coșurile de fum ceramice JAWAR constau din căptușeală interioară din ceramică presată izostatic, izolație din vată minerală și o carcasă din beton perlit.

În funcție de designul unui sistem dat, acestea pot fi utilizate pentru diferite tipuri de combustibil.

Cosurile de fum ceramice sunt cele mai durabile soluții disponibile pe piață, iar JAWAR oferă o garanție de 30 de ani pentru coșurile de fum ceramice.

Descrierea produsului

Jawar Uniwersal Plus este un sistem de coșuri de fum extrem de versatil, conceput pentru a elimina gazele arse de la sistemele de încălzire ce funcționează cu diferite tipuri de combustibili.

Coșul de fum Uniwersal Plus îndeplinește cerințele tehnicilor moderne de încălzire, datorită cărora poate fi utilizat pentru diferite tipuri de dispozitive de încălzire.

Uniwersal Plus este cel mai popular coș de fum Jawar și este proiectat să funcționeze atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi ridicate ale gazelor de eșapament, cu gaze de eșapament umede sau uscate.

Aplicabilitate:

Biomass

biomasa

Coal

cărbune

Oil

ulei / gaz
condensat

Gas

ulei / gas
necondensat

Pellet

pelete

Wood

lemn

Experiența dobândită de-a lungul anilor în tehnologia coșurilor de fum a permis brandului Jawar să dezvolte o soluție revoluționară, mai exact sistemul de coșuri de fum Jawar Uniwersal Plus. Primul de pe piață, acest sistem de coșuri complet polonez are cei mai mari parametri și este conceput pentru a garanta siguranța și confort clienților.

Sistemul de coșuri de fum Jawar Uniwersal Plus este format din țevi și fitinguri ceramice, bloc de beton perlit ușor și izolație din vată minerală, care este mai groasă decât cele utilizate în prezent pe piață, pentru un anumit diametru al țevii.

Nucleul coșului de fum Jawar Uniwersal Plus este o țeavă ceramică rotundă, profilată, bazată pe cea mai recentă tehnologie de presare izostatică. Ceramica Jawar se caracterizează prin rezistență ridicată la condens agresiv, absorbție aproape zero a apei, etanșeitate ridicată, capacitate scăzută de căldură, rezistență la foc de funingine și șocuri termice.

Protecția mediului

Coșul de fum JAWAR UNIWERSAL PLUS este utilizat, de obicei, în clădirile noi, dar este, de asemenea, potrivit pentru amplasarea în locuințele ce au beneficiat de renovare.

Diametre disponibile

Proprietăți

Gaze evacuare- temperatură 60-600C
Izolat pe toată lungimea coșului de fum
Ceramică izostatică rezistentă la foc și umiditate
Mantale exterioare ușoare, din beton perlit
Conexiune țeavă manșon pentru o mai bună etanșeitate la gaz a coșului de fum
Clasa W3 de rezistență la coroziune și condens
Rezistent la autoaprindere
Sistem coș de fum marcat cu CE în conformitate cu următoarele standarde: EN 13063-1 T600 N1 D3 G50 EN 13063-2 T400 N1 W3 O00 EN 13063-3 T600 N1 D3 G50 EN 13063-3 T400 N1 W3 O00

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.