2020, anul în care nu am comercializat și nu am instalat niciun focar din fonta sau cu vatră deschisă! - Seminee Expert

2020, anul în care nu am comercializat și nu am instalat niciun focar din fonta sau cu vatră deschisă!

2020, anul în care nu am comercializat și nu am instalat niciun focar din fonta sau cu vatră deschisă!

2020, anul în care nu am comercializat și nu am instalat niciun focar din fonta sau cu vatră deschisă!

Publicat de Mugur Mazilu10.02.2021

Știm că pandemia de coronavirus a afectat multe afaceri și a pus la încercare răbdarea și măiestria antreprenorilor de a jongla cu toate schimbările și reglementările impuse într-un termen scurt. Din fericire, domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare a fost segmentul cel mai puțin atins de repercusiunile acestei perioade pline de restricții și incertitudini.

Așadar, cererea semnificativă pe care am simțit-o pe parcursul anului 2020 nu doar că ne bucură, dar ne și obligă să ne pregătim din ce în ce mai intens pentru o maturizare a clientului privind atât calitatea, cât și cantitatea.

Din iubire pentru natură

Iubim natura și acest lucru încercăm să-l transmitem și prin gama de șeminee pe care le comercializăm, acesta fiind și principalul motiv pentru care am ales să lucrăm doar cu produse eco friendly.

Probabil, în momentul de față, Șeminee Expert este singura companie din domeniul șemineelor și al coșurilor de fum din România care nu a comercializat și nu a montat niciun focar din fontă cu eficiență mai mică de 78% și niciun semineu cu vatra deschisă în anul 2020. Încă de la înființare, mai exact din anul 2007, aceasta este cea mai mare realizare în lupta noastră cu rabatul de la calitate și cu produsele ce au o valoare îndoielnică, cu o eficiență redusă și consum mare.

Expertiză din partea specialiștilor

Așa cum era normal, dacă nu facem rabat de la calitate, desigur nu facem rabat nici atunci când discutăm despre specialiștii cu care lucrăm.

Un șemineu nu înseamnă doar frumusețe sau doar căldură, ci este o îmbinare perfectă a celor două și considerăm că alegerea potrivită nu se poate face online. La fel cum nu poți cumpăra o mașină doar uitându-te la pozele de pe internet, fără să o vezi în realitate, la fel nu poți cumpăra niciun șemineu doar citind comparații în tabele frumos încadrate.

Șemineul este o piesă esențială a locuinței tale, un element pe care nu îl schimbi în fiecare sezon, așadar trebuie să fie durabil, sigur și eficient, iar acest lucru poate fi garantat doar de specialiști în domeniu, care să prezinte argumentele tehnice și să aibă toate detaliile privind proiectul tău. Doar o discuție cu ei îți poate oferi garanția unei alegeri corecte și sigure.

Șemineele exclusiviste, cerere în creștere

Anul 2020 a adus cu el și o mare surpriză pentru noi, mai exact am înregistrat o creștere de peste 30% a vânzărilor la categoria șemineelor exclusiviste. În plus, ne mândrim cu instalarea celui mai exclusivist șemineu german montat și vândut în ultimul deceniu în România, iar una dintre dorințele noastre majore este să aducem proiectele în care suntem implicați la nivel de artă, încercând să oferim cele mai bune sfaturi în materie de decorațiuni interioare. V-am spus că semineul nu înseamnă doar confort, ci și frumusețe. Unde mai punem că, potrivit cercetătorilor, focul șemineelor are un efect benefic asupra stării noastre de spirit? Așadar, întreaga compoziție trebuie să fie estetică și cu elemente armonioase.

Retrospectiva companiei noastre nu poate să nu cuprindă și implementarea cu succes a sistemelor de evacuare din inox Convesa, coșuri de fum garantate 25 de ani. Astfel, creșterea vânzărilor coșurilor de fum din inox este de 150% față de anul precedent, lucru care nu poate decât să ne bucure și care ne confirmă faptul că oamenii își doresc calitate în casele lor.

Chiar dacă au fost luni mai grele din cauza pandemiei, echipa Seminee Expert nu a încetat să își îmbunătățească serviciile, așadar în anul 2020 am devenit distribuitor golden al gamei de focare Defro Home și am implementat la nivel național șemineele electrice premiul Kalfire și Element 4 cu un succes neașteptat

An nou, proiecte noi

De asemenea, dragostea pentru mediul înconjurător a fost cea care ne-a împins să ne specializăm și să implementăm, alături de Exodraft din Danemarca, filtre de particule și ventilatoare speciale.

Știm că timpul este prețios și tocmai de aceea am ales să venim mai aproape de voi. Astfel, am început colaborarea cu o serie de noi distribuitori, iar acum rețeaua de distribuție Seminee Expert are parteneri și reprezentanțe în fiecare oraș important din România.

Continuăm să creștem, iar acest lucru aduce cu sine noi lansări de produse în întreaga rețea Șeminee Expert și nu puteam să nu pregătim și o surpriză clienților și partenerilor noștri, prin implementarea sistemelor de ventilații și a termosobelor cu peleți Defro.

Tot la începutul acestui an vom lansa noua gamă de focare pe gaz, așadar această gamă din portofoliul Seminee Expert va conține peste 300 de modele de seminee pe gaz.

Mai mult, chiar dacă nu este o noutate, am decis să continuăm și în 2021 proiectul și programul “BUY BACK”, plan ce a avut un real succes în București.

De asemenea, pentru anul 2021, în speranța că pandemia îsi va mai încetini ritmul, iar noi îl vom accelera, ne dorim organizarea unor școlarizări și a unor pregătiri tehnice la fabricile producătorilor pe care îi reprezentăm la nivel național, dar și a centrelor de testare din domeniul nostru, alături de toți partenerii Seminee Expert din țară.

Nu schimbăm nimic și continuăm să face totul fără rabat de la calitate, așadar și în 2021 Seminee Expert menține același nivel al calității produselor și serviciilor și este alături de toți specialistii si arhitecții din țară alături de care formam o echipă!

Nu uitați! Șemineul este un proiect!

Alte articole de blog