Tona Tec-Cosul de fum Universal - Seminee Expert

Tona Tec-Cosul de fum Universal

Tona Tec-Cosul de fum Universal

Tona Tec-Cosul de fum Universal

Publicat de Mugur Mazilu05.05.2017

TONA TecPlus – coș de fum fabricat integral in Germania!

Cerintele pentru coșul de fum s-au schimbat considerabil în ultimii ani. Dintr-o componentă simplă pentru eliminarea gazelor arese, coșul de fum cu diversele sale funcții și opțiuni a devenit componenta de eficiență energetică. Odată cu dezvoltarea W3G coșul de fum Eficiența TONAtecPlus TONA, în special, la noile cerințe legale ale Ordonanței de economisire a energiei (EnEV), Regenerabile de energie termică Act (EEWärmeG), protecția Bundesimmissions Act (BImSchV) și răspunde la noile tehnologii de încălzire .

TONAtecPlus este cosul de fum responsabil nu numai pentru tirajul potrivit ca o condiție prealabilă pentru aerul de ardere optimă. În casele modern, cazanele isi aduc aerul de ardere prin cosul de fum, modalitate care permite si preincalzirea aerului, motiv ce imbunatateste arderea si eficienta cazanului ce este conectat la cosul de fum Tona Tec Plus. De asemenea, sistemul de cos Tona Tec Plus permite si introducerea tuburilor pentru panourile solare sau pentru diverse tubulaturi necesare instalatiilor casei.

Tona Tec Plus  este un tub ceramic “high-tech “ cu 30 de ani garantie .

Garantie pentru auto-aprindere, de asemenea, rezistenta (aprobare W3G) la umiditate(mediu umed-sistem aprobat pentru orice tip de combustibil si pentru orice tip de caza/semineu/soba/central termica)

Construcție sigură și ușoară. Tubul de samota interior are lungimi de 50cm-100cm, imbinarea fiind tub in tub, recomandat si pentru tubari/asanari ale cosurilor de fum vechi.

Spre deosebire de oțelul inoxidabil, tubul ceramic Tec este  insensibil la cloruri din combustibili biogeni.

TONAtecPlus este sistemul  ideal de cos de fum si ocupa un spatiu redus. Sistem folosit pentru casele pasive.

Tona Schornsteine-Fabrica de cosuri de fum germana cu experianta de peste 125 ani!

 

TONA Tec-Efienta-economie-calitate!www.tona.ro

Alte articole de blog

Seminee la Expo Ambient-Romexpo 2017 12.04.2017

Seminee la Expo Ambient-Romexpo 2017

Anul acesta am prezentat Semineele si Cosurile de fum Profesionale pentru a saptea oara la cea mai mare expozitie din Romania , expozitie de materiale de constructii si amenajari interioare : Expo Am...

Seminee Suspendate-Seminee Metalice 10.05.2017

Seminee Suspendate-Seminee Metalice

”I believe you can have a million dollar Picasso beside your fireplace but people will still look at your fireplace first”. Este clar ca focul atrage, este magnetul ce ne poarta in lumi romanti...