Siguranta, calitate si design versatil! Intr-un cuvant Defro! - Seminee Expert

Siguranta, calitate si design versatil! Intr-un cuvant Defro!

Siguranta, calitate si design versatil! Intr-un cuvant Defro!

Siguranta, calitate si design versatil! Intr-un cuvant Defro!

Publicat de Mugur Mazilu09.03.2021

Cum o discutie despre tenis nu are sens daca nu ii aducem in prim plan pe Pete Sampras sau Roger Federer, nicio discutie despre seminee nu este completa daca nu abordam gama incredibila de produse a celor de la Defro.

 

Compania Defro a fost infiintata in anul 2000 si se remarca cu experienta pe care o au din 1973 in prelucrarea otelului, in prezent fiind lider de piata in Polonia si un producator de top la nivel european in domeniul cazanelor pe lemn si peleti.

 

Calitatea si atentia la detalii, esentiale pentru un produs premium

 

În 2018, Defro Home a lansat si linia de productie de focare seminee, sobe si termoseminee si intr-o perioada scurta de timp a devenit unul dintre jucatorii principali la nivel european, folosind tehnologie de ultima generatie in fabricarea acestor produse, dar si cel mai bun otel si izolatie interioara.

 

Am tinut sa subliniem experienta pe care cei de la Defro o au in industria otelului tocmai pentru ca acest material este extrem de important in realizarea produselor, iar compania poloneza foloseste doar otel de calitate, un aspect la care trebuie sa acorzi o mare atentie atunci cand alegi un focar.

 

Totodata, pentru ca discutam de calitate, trebuie sa punctam ca aceeasi calitate o pastreaza si pentru termota izolatoare de la interior, fundamentala pentru o functionare la perfecta si la maximum de randament.

 

Un alt aspect care i-a ajutat pe cei de la Defro Home sa castige teren intr-un timp relativ scurt a fost atentia pe care o ofera realizarii si finisarii. Toate inchiderile sunt perfect etanse, evacuarile sunt reglabile si din fonta masiva, iar sistemul de culisare pe care il folosesc are amprenta germana.

Siguranta, mai importanta decat orice

 

 

DEFRO are o fabrica de productie de ultima generatie, computerizata modern si eficient. Avantajul DEFRO consta in detinerea propriul birou de proiectare si testare, care permite implementarea completa a proiectului, de la dezvoltarea conceptului de produs la productia multi-serie. Toate produsele sunt fabricate integral in fabrica proprie, iar acest lucru reprezinta un plus de siguranta pentru beneficiarul final.

 

DEFRO pune un accent deosebit pe servicii post-vanzare si garantie. Datorita retelei extinse de asistenta tehnica, Centrul de Service raspunde rapid si eficient solicitarilor clientilor, asigurand astfel o functionare fara probleme a produselor oferite. Compania isi extinde in mod constant reteaua de servicii externe, colaboreaza si organizeaza in mod regulat training pentru distribuitori si instalatori din toata Romania, prin reteaua Seminee Expert SRL.

 

Siguranta unui astfel de produs vine si din politica companiei Defro Home de a investi continuu in scolarizari si de a pune accent puternic pe montajul extrem de corect al focarelor.

De ce ne-am dorit Defro Home in portofoliul nostru? Nimic mai simplu!

  • Sunt fabricate din otel de 4-6 m
  • Folosesc cea mai recenta tehnologie de ardere
  • Dezvolta fenomenul de postcombustie
  • Sunt placate la interior cu samota de ultima generatie – varianta in doua culori: alb sau negru
  • Au eficienta de 80 – 85%
  • Au adaptor pentru aer extern
  • Sunt conform normelor germane in vigoare, garantia fiind de 5 ani pentru partile din otel si 2 ani pentru interiorul focarelor. Fiind corpuri radiante, focarele Defro au si avantajului unui gabarit mare, dar si o greutate de cca 250-350 kg.

Pe langa cele enumerate mai sus, vom puncta o particularitate a acestor produse si acesta se numeste THERMOBLOCK, un sistem de acumulare performant, dezvoltat pentru a eficientiza la maximum arderea si autonomia din focare.

Acest sistem permite utilizatorilor noi de seminee sa se bucure de sursa lor de incalzire ecologica, care va emite caldura chiar si dupa ce focul s-a stins in semineu. Materialul THERMOBLOCK va asigura o functionare pe termen lung si va optimiza puterea. Sistemul de acumulare poate fi personalizat in functie de nevoile fiecarui client. Elementele de acumulare se pot monta pe spatele focarului, pe laterale sau la partea superioara pe evacuarea focarului.

Vizibilitatea vasta a flacarii, parte a designului modern

Designul semineelor Defro este modern si atragator, acest lucru fiind dat si de faptul ca vizibilitatea asupra flacarii este mult mai mare, in comparatie cu produsele similare din piata.

Fie ca locuinta visurilor tale este rustica, moderna sau traditionala, intotdeauna vei gasi un focar Defro Home perfect pentru tine, acestea fiind extrem de versatile si adaptandu-se usor oricarui stil. Totodata, gama semineelor contine si focare cu deschideri verticale, deschideri ce faciliteaza alimentarea si realimentarea.

 

 

Tu ce alegi? Industrial sau modern?

Nu doar semineele Defro sunt recunoscute pentru frumusetea si aspectul modern, ci si sobele pe lemn si peleti au design atragator si minimalist, putand fi adaptate cu usurinta stilului modern si industrial. Mai mult, Defro este unul dintre cei mai mari producatori de centrale pe lemn/peleti si seminee din Europa.

 

 

Punctul forte al gamei Defro il constituie termosemineele din gama lor, acestea avand puteri cuprinse intre 11kw si 28kw si sunt fabricate din otel masiv. Totodata, au izolatie interioara (samota masiva-acumulatoare) si izolatie exterioara, eficienta de 82-84%, 2,5 Bar, dubla combustie, ardere curata, serpentina de racire.

 

Toate termosemineele Defro pot fi comandate cu toate accesoriile necesare instalarii (pompe/automatizari), raportul “pret-calitate” fiind unul foarte avantajos.

 

Seminee Expert SRL detine un stoc considerabil de focare si sobe Defro la depozitul central din Bucuresti si mereu suntem atenti sa avem cele mai recente modele ale companiei poloneze, acestia fiind foarte atenti la preferintele clientilor si dezvoltand anual noi produse tocmai pentru a face fata cerintelor pietei. De asemenea, sunt prezenti la cele mai mari expozitii din Europa si Rusia.

 

Alte articole de blog

Sobe Performante si Oameni frumosi. 13.01.2017

Sobe Performante si Oameni frumosi.

De peste 15 ani, partenerii Seminee Expert comercializeaza si monteaza seminee si cosuri de fum profesionale. Ne mandrim cu un bagaj de cunostinte, acumlat in timp, in urma aprofundarii cunostintelor,...