Seminee stil industrial speciale - Seminee Expert

Seminee stil industrial speciale

Seminee utilizate industrial cu functionalitati speciale

Stilul industrial, ca orice alt stil arhitectural modern, vine cu o noua abordare la ceea ce pana acum numeam locuinta.

Spatii mari, fabrici, depozite, hale si mansarde de mult uitate, prind acum viata sub o noua identitate. Aceasta noua abordare a design-ului vine ca un raspuns la zecile de mii de locatii care au ramas in urma industrializarii nelocuite sau dezafectate.

Din aceasta cenusa frumos stilizata, care poarta amprente profunde ale spatiului si timpului de altadata, rasare, ca o pasare Pheonix, stilul industrial.

Spatiile mari, reci, pline de ecou, se transforma intr-un habitat special atunci cand, in incinta lor, isi face aparitia flacara jucausa a unui semineu.

Seminee Expert va prezinta seminee stil industrial, decoratiunea perfecta care urmeza aceleasi linii clare, minimaliste si bine definite a pieselor de mobiler din astfel de locuinte. Acestea aduc si un plus de valoare, o vibratie ce iti va transforma zona de living intr-un micro univers stilistic.

Semineul stil industrial este o piesa de design versatila care poate primi caracteristici atat uzuale cat si atipice. Astfel de seminee sunt dotate cu focare executate la comanda, din otel special (Corten) sau artizanale, si se pot proiecta in functie de forma sau dimensiunea dorita de catre arhitect sau client.

Fie ca sut destinate unui cadru de design interior sau exterior, in functie de dorintele tale, aceste seminee pot functiona atat pe lemn cand si pe gaz sau bio-etanol.

Seminee Expert executa la comanda proiecte speciale in functie de cele mai excentrice si rafinate gusturi

Daca doresti un semineu stil industrial cu rama sculptata, un semineu din calcar masiv, cu parti decorative din sticla sau din stejar masiv, sau poate un semineu suspendat, confectionat in totalitate din metal, Seminee Expert iti pune la dispozitie toata experienta acumulata in ultimii 20 ani, si atentia la detalii de care s-au bucurat nenumarati clienti multumiti de calitatea si design-ul proiectelor finale.

Toate proiectele de seminee stil industrial executate sunt strict analizate de catre inginerii nostri, in stransa colaborare cu centrele de testare ale producatorilor externi de seminee.

Sistemele de evacuare care urmeaza sa fie implementate, pentru fiecare proiect in parte, sunt perfect dimensionate cu ajutorul programelor germane de dimensionare. Acestea pot urma diferite forme de design dar in acelasi timp pastrand functia de baza, evacuarea preciza a gazelor arse si a fumului.

Siguranta clientilor nostri este foarte importanta, de aceea la instalarea cosurilor de fum aplicam standarde de siguranta ridicate. Oferim expertiza si indicatii conform normelor de protectie impotriva incendiilor pentru orice proiect in care ne implicam pentru o exploatare eficienta a semineului pe termen lung.

Stilul industrial face parte deja din cultura moderna

Iar noi stim ca folosirea materialelor de calitate este un factor decisiv al societatii noastre, astfel, toate materialele folosite in proiectele noastre sunt conform normelor in vigoare.

Materialele pe care le folosim au obtinut certificari din partea celor mai stricte centre de testare din Germania si Austria. In atelierul Seminee Expert beneficiem de iscusinta unei echipe cu experienta de peste 15 ani in domeniul constructiei de semineee si suntem pregatiti pentru orice provocare.

Un semineu stil industrial va intregi habitatul tau ca o ultima piesa de rezistenta de care vei fi incantat si care iti va oferi confortul de care ai nevoie. Living-ul ta va deveni un spatiu de interes, un loc unde timpul va sta in loc.

Apeleaza acum la serviciile echipei Seminee Expert si bucura-te de modelul de semineu mult visat.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.