Seminee rustice - Seminee Expert

Seminee rustice

Peisaj rustic de imblanzire a focului

Peisajul rustic este specific istoriei noastre. Este motivul prin care dealurile si campiile la fel cum muntii si natura se leaga sub un singur semn de recunoastere a traditiilor noastre. Ca o incununare a ceea ce candva a fost, Seminee Expert propune o gama larga de seminee rustice.

Daca vreti un spatiu confortabil, simplu si placut, daca vreti un loc linistit si incantator, semineele rustice sunt si pentru dumneavoastra o alternativa exceptionala de asigurare a confortului termic in propria locuinta.

Va prezentam o colectie de seminee care transforma livingul intr-un spatiu cochet, indragit de toata familia. Locul unde povestile vor prinde viata, unde familia si prietenii se vor intalni si se vor bucura impreuna de caldura focului care le “leaga” pe toate in cele mai subtile forme ale unei vieti tihnite.

Semineele rustice sunt creatii de emblema a caselor traditionale, in interiorul carora jocul flacarilor si caldura implinitoare creeaza decorul unui camin confortabil. Fie ca este vorba de o casa de vacanta, o cabana la munte sau locul unde ne retragem pentru a ne oferi odihna cea de toate zilele, semineul rustic are capacitatea de a incalzi toate tipurile de locuinte.

Constructia semineelor in stil rustic necesita o deosibita atentie in alegerea materialelor. Pentru a putea reda, cu adevarat, sentimentul pe care un astfel de semineu il ofera, este esential sa folosim materiale naturala precum lemn masiv, piatra de rau, granit, calcar sau marmura.

Imbinate cu maiestrie, aceste elemente naturale imprima intregii locuinte eleganta, confort si simplitate. In functie de cerintele arhitecturale, semineele pot fi construite cu hote de acumulare din samota sau caramida si pot fi chituite cu lut si alte materiale speciale.

In functie de locuinta dumneavoastra, aceste seminee se pot construi in orice forma si dimensiune.

Pentru ca semineul sa ramana o structura de mare importanta in caminul dumneavoastra, alegerea fisisajelor de calitate este esentiala. Din acest motiv, piatra este unul dintre materialele cel mai des folosite pentru constructia de seminee rustice.

Atelierul de creatie Seminee Expert

Atelierul Seminee Expert realizeaza de peste 15 ani seminee rustice din calcar, granit, piatra de rau sau marmura, lucrate manual, la formele si dimensiunile dorite de catre fiecare beneficiar in parte in functie de disponibilitatea locuintei sale.

Semineele rustice pot avea in componenta focare din fonta sau otel, placate la interior cu samota sau termota.

Evacuarea fumului se face printr-un sistem de evacuare profesional, astfel cosul de fum implementat pentru fiecare semineu in parte se poate personaliza in functie de dorintele dumneavoastra.

Hotele construite din silicat de calciu sau samota acumulatoare pot avea diferite forme si finisaje in diferite culori si texturi pentru a completa aspectul semineulu si de a fi in ton cu design-ul caminului dumneavoastra.

Constructia acestora este innobilata cu elemente decorative din lemn masiv sau stratificat, care confera stil si farmec sistemului de incalzire.

Siguranta dumneavoastra este extrem de importanta, de aceea, echipa Seminee Expert va pune la dispozitie serviciul de consultanta prin care se face o pre-evaluare a locuinte dumneavoastra pentru a defini cea mai buna solutie de incalzire si pentru a construi semineul perfect.

Fie ca locuim in mijlocul orasului sau in afara lui, integrarea unor seminee rustice in caminul nostru desfasoara o alta lume, una mai calma, mai calda, lipsita de griji. Un ambient placut care va dainui peste veacuri.

Semineul este pentru noi imbinarea perfecta intre inocenta si senzualitate, punctul de contrast care iti transforma casa intr-un camin. Este creatia care va purta amprenta propiului stil de viata.

« of 2 »