Seminee pe lemne

Caldura inseamna fericire in orice anotimp

Semineele sunt piese de creatie care imbina confortul si eleganta cu randamentul unor focare performante, decorate cu finisaje care impresioneaza.

Seminee Expert raspunde cerintelor arhitecturale si de functionalitate cu seminee pe lemne importate de la producatori consacrati, personalizate si montate cu materiale premium de catre personal cu experienta. Acestea pot fi executate in stil rustic, clasic sau modern, pentru a se incadra in orice stil de amenajare interioara.

Regaseste magia focului dintr-un semineu pe lemne

Datorita unui proces complex de elaborare a finisajelor, semineul pe lemne devine punctul central al caminului, dar si locul preferat de reunire a familiei. Dintre toti combustibilii folositi pentru sistemele de incalzire tip semineu, lemnul este cel mai vechi.

Acest material natural este o forma de energie regenerativa, prietenoasa cu mediul inconjurator, dar mai ales eficienta din punct de vedere caloric. Astfel, provenit din surse controlate si gestionate corespunzator, lemnul este un material de incalzire potrivit pentru semineele contemporane.

« of 4 »

Avantajele instalarii unui semineu pe lemne

Sa aduci caldura in inimile si locuintele oamenilor inseamna sa oferi servicii de foarte buna calitate, bazate pe o abordare personalizata in functie cerintele clientului. Astfel, Seminee Expert parcurge cateva etape bine stabilite, care asigura o buna derulare a proiectului.

Acestea sunt:

  • Efectuarea de masuratori si stabilirea necesarului termic – Specialistii nostri se deplaseaza la domiciliul fiecarui client pentru stabilirea datelor de natura tehnica si estetica.
  • Proiectarea unei schite 3D – Orice proiect de semineu se ghideaza dupa o schita 3D, utila echipei de montaj in asamblarea sistemului de incalzire.
  • Personalizarea componentelor decorative in atelierul propriu – Echipa noastra realizeaza manual partea decorativa a semineului, folosind materiale de inalta calitate, dar si talentul unor pietrari si sculptori cu experienta vasta in domeniu.
  • Personalizarea componentelor decorative in atelierul propriu – Echipa noastra realizeaza manual partea decorativa a semineului, folosind materiale de inalta calitate, dar si talentul unor pietrari si sculptori cu experienta vasta in domeniu.
  • Mentenanta si curatare – Intretinerea semineelor pe lemne este la fel de importanta ca etapele precedente. De aceea, focarul, garniturile de etansare, cosul de fum si restul elementelor componente sunt verificate si curatate anual.

Calitatea se defineste printr-o retea de parteneri seriosi

Pentru a mentine stadarde cat mai ridicate la nivel de executie seminee, ne bazam pe o serie de parteneri si furnizori consacrati, precum: Nordpeis, Kalfire, Hajduk, Carbel, Sparktherm sau Element 4.

Astfel, suntem unicii experti in seminee de pe piata din Romania care importam seminee fabricate de producatorii mentionati anterior. Acestea sunt realizate cu tehnologii si materiale de ultima generatie, testate si verificate riguros, pe care le personalizam in functie de proiectul de design al clientului.

De asemenea, suntem unic importator al sistemelor de evacuare Tona, Eontop Metaloterm si Skamol. In acest mod, imbinam performanta focarelor cu cea a sistemelor de evacuare a gazelor arse si obtinem seminee cu un grad ridicat de fiabilitate si confort termic.

Seminee Expert sustine si implementeaza sisteme de incalzire axate pe economisirea energiei, fara sa afecteze randamentul semineelor instalate ca sursa principala sau alternativa de caldura. De aceea, facem parte din Asociatia Constructorilor de Fum si Seminee, fiind mereu la curent cu inovatia din domeniul semineelor pe lemne.

Seminee pe lemne cu design unic si functionalitate ridicata

Semineul pe lemne este sistemul care nu depinde de alimentarea cu energie electrica sau gaze naturale, dar care necesita montarea unui cos de fum profesional. Acesta trebuie alimentat cu material lemnos adecvat, in functie de recomandarile producatorului si necesita intretinere anuala.

Asadar, semineele pe lemne sunt ideale pentru incalzirea incaperilor spatioase, imprima interiorului un aer special si sunt avantajoase pe termen lung.

Pentru mai multe detalii, Seminee Expert este partenerul la care puteti apela cu incredere.

Cerere de ofertă

Alege modelul preferat de șemineu și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.