Seminee moderne living - Seminee Expert

Seminee moderne living

Focul primitiv al timpurilor moderne

Seminee Expert reuneste specialisti cu experienta superioara din domeniul ingineriei si montajului, bine pregatiti, dar mai ales preocupati de ultimele tendinte de pe piata semineelor. Acestia se inspira din semineele in stil scandinav si olandez pentru a crea seminee moderne si seminee living, modele aflate la mare cautare in randul clientilor nostri.

Aceste creatii combina designul minimalist - contemporan cu tehnologie de ultima ora pentru a crea un ambient simplist si elegant pentru orice camin. Prin pasiunea cu care au fost facute, aceste creatii arhitecturale degaja o anumita caldura si completeaza o ambianta futurista.

Semineele moderne pentru living reprezinta un sistem de incalzire ideal pentru locuintele amenajate in stil contemporan, dar si pentru cele care nu dispun de spatiu suficient pentru alte tipuri de instalatii termice.

Aceste seminee moderne sunt disponibile intr-o gama variata de forme si modele, care indeplinesc cele mai exigente criterii functionale si de estetica. Acestea pot fi prevazute cu polite pentru obiecte decorative sau TV, dar si spatii utilitare pentru depozitarea lemnelor care se incadreaza perfect in decorul locuintei dumneavoastra.

Influentele arhitecturii moderne se regasesc in elementele decorative care se adreseaza acestor seminee moderne. Desi stilul minimalist este cel care predomina in constructia unui semineu living, in procesul de personalizare apar foarte des decoratiuni specifice stilului art nouveau si art deco.

Avand o plaja foarte mare de desfacere in zona de lux a constructiei de seminee, am reusit sa ne impunem datorita devotamentului nostru de a darui produse si servicii de top, expertiza si suport pentru clienti, dezvoltatori si parteneri din industrie.

Astfel implementate in caminul dumneavoastra, produsele noastre ofera flexibilitate de functionalitate, confort si siguranta.

« of 3 »

Tipuri de montaje pentru seminee living

Focarele din categoria semineelor moderne sunt completate de o hota sau constructie din placi de silicat de calciu care se asigure eficient evacuarea gazelor arse si a fumului, in diferite forme si dimensiuni, in functie de cerintele beneficiarului.

Montajul este facil si sigur, indiferent ca este vorba despre asamblarea placilor modulare de silicat de calciu, beton refractar sau samota acumulatoare. Astfel datorita experientei pe care echipa Seminee Expert a acumulat-o de-a lungul anilor in montaj si finisajelor calitative, semineele se integreaza perfect in decorul incaperii respective.

Pentru oricare dintre aceste variante Seminee Expert poate adapta blaturi din marmura, granit sau calcar, prelucrate manual de catre echipele noastre de montaj.

Suntem devotati noului si atenti cerintelor clientilor nostri, venim in ajutorul arhitectilor cu seminee moderne cu design spectactaculos care sa ofere confortul necesar in orice tip de ambient.

Semineele pot fi vopsite in nuante diferite, care pot fi schimbate ulterior printr-o simpla aplicare a culorii dorite. Printre componentele care pot fi personalizate din punct de vedere cromatic se afla si grilele pentru aer cald.

Pentru a duce la bun sfarsit fiecare proiect in care ne implicam, venim in ajutorul oricarei cerinte cu o atentie desavarsita pentru estetica si implementarea de solutii si tehnologii noi.

Suntem atenti la tot ce este nou in domeniul noastru, iar oferta noastra se improspateaza constant cu ultimele tehnologii si cauta sa dezvoltam noi trenduri in domeniu adaptabile oricarui mediu.

Daca doriti sa instalati un semineu living de calitate superioara care va vor transforma zona de zi intr-un loc de relaxare totala, si vor aduce totodata un aer elegant si modern, Seminee Expert va sta la dispozitie si va ajutam sa implementati in locuinta dumneavoastra cele mai impresionante creatii de seminee moderne.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.