Seminee la Expo Ambient-Romexpo 2017 - Seminee Expert

Seminee la Expo Ambient-Romexpo 2017

Seminee la Expo Ambient-Romexpo 2017

Seminee la Expo Ambient-Romexpo 2017

Publicat de Mugur Mazilu12.04.2017

Anul acesta am prezentat Semineele si Cosurile de fum Profesionale pentru a saptea oara la cea mai mare expozitie din Romania , expozitie de materiale de constructii si amenajari interioare : Expo Ambient 2017(Romexpo-Bucuresti).

Daca in alti ani exista o concurenta acerba in domeniul nostru, domeniul semineelor, sobelor si al cosurilor de fum profesionale, anul acesta Seminee Expert SRL a fost singura firma ce a prezentat Semineele in cadrul acestei expozitii. Cand spunem Seminee face referire la ansamblul complet: focar+parte decorativa+montaj cu echipe proprii. Multi dintre cei interesati de aceste produse au fost putin bulversati de prezenta unei singure firme (la nivel de capitala) ce comercializeaza si monteaza cu echipe proprii seminee si cosuri de fum profesionale, dar si parti decorative fabricate in Atelierul nostru: Atelier Seminee Expert!

La capitolul parti decorative, Atelierul nostru a prezentat : Rama sculptata manual, din calcar masiv, model cu reinterpretare dupa un model Brancoveneasc. Rama sculptata manual , un model  Olandez, o reinterpretare Ludovic XIV . La fiecare rama sculptata, colegii   nostri din Atelierul de creatie au lucrat cca 4 saptamani, totul fiind executat manual. De asemenea, am prezentat un model de parte decorativa rustica, un semineu rustic; semineul realizat din calcar masiv, blaturi din calcar si blat superior din lemn de stejar stratificat. La capitolul seminee moderne, Seminee Expert a prezentat doua variante realizate in atelierul nostru, una cu blaturi din calcar masiv si unul executat din lemn de stejar masiv, model copiat dupa ultimul model lansat de seminee Kalfire la expozitia de la Frankfurt-Germania.

Tot la parti decorative pentru seminee am prezentat Semineele Nordice-Nordpeis, Semineele cu iz scandinav, executate din beton refractar, semineele ce au parti decorative acumulatoare, foarte eficiente.

La capitolul focare am prezentat 16 modele : Nordpeis-Norvegia, Kalfire-Olanda, Hajduk-Polonia, Carbel-Spania, Spartherm-Germania. 15 modele de seminee si sobe ce folosesc comubstil solid, surse alternative de caldura, focare ce dezvolta fenomenul de post-combustie, cu eficiente cuprinse intre 80% si 90% .www.seminee-expert.ro

Vedeta expozitiei a fost focarul cu 3 laturi de la Kalfire : Heat Pure 90 , focarul cu 3 suprafete vitrate dintr-o singura bucata, fara rama in partea de jos, din otel Corten, valva termica ce regleaza singura arderea si carena de convectie.

De asemenea, am prezentat ultima inovatie din domeniul semineelor pe gaz : Semineul din Otel de 4 mm, semineu din gama Prestige, cu arzator din butucii ceramici , sistem Led si sistem generator de scantei + sistem NSG Acest focar are un sistem suplimentar de protectie prin ionizare, dar si ultima generatie de automatizare existenta, automatizare folosita de foarte putini producatori de seminee pe gaz din cauza pretului de productie foarte crescut in comparatie cu cele normale si simple.

La capitolul noutati, Seminee Expert a prezentat oficial implementarea semineelor si sobelor Crabel-Spania, firma ce produce sobe si seminee de la 1957! Mai multe detalii despre aceste produse puteti gasi aici : Seminee Carbel . Fiind prdoduse atipice, adaptabile in mare parte semineelor moderne, Carbel completeaza gama de produse Seminee Expert, acoperind si nisa la care aveam ceva lipsuri, cea a focarelor tip caseta!

Pentru 2017 recomandam, comercializam si montam cu echipele noastre de motaj urmatoarele Brand-uri:

Nordpeis-Semineele cu care ne mandrim si pe care le consideram Nr 1, mai ales ca cappitolul ardere.(focare fabricate in Suedia si Polonia)

Kalfire-Semineele din gama premium, semineele ce nu am concurenta pe nisa lor!-Olanda.

Hajduk-Semineele cu cel mai bun raport “pret-calitate”, mai ales ca , din puncul nostru de veddere, in cel mai scurt timp producatorul Polonez va deveni unul dintre jucatorii importanti la nivel European.Polonia.

Carbel-Seminee cu cea mai mare experianta europeana, fiind inventatorii sobelor tip centrala.Spania

Spartherm-Germania-Liderul european in domeniul semineelor.Germania.

Sisteme de Cosuri de fum Tona.Germania.

Sisteme de Cosuri de fum Metaloterm Eontop.Olanda

Silicatul de calciu Skamol-Danermaca.

Atelierul De Creatie Seminee Expert!

 

Alte articole de blog

Semineul Primavera 08.06.2012

Semineul Primavera

Fiind si primul semineu realizat de catre firma noastra, in anul 2007, semineul Pirmavera ocupa un loc special in sufletul echipei SemineeExpert. Semineul este dotat cu un focar Kingfire, din otel, p...