Seminee clasice - Seminee Expert

Seminee clasice

În dulcele stil clasic

Stilul arhitectural clasic reprezinta miscarea aparuta in arhitectura si pictura la mijlocul secolului al XVII-lea, ca raspuns asupra stilul Baroc sau Rococo. Aceste stiluri erau considerate ca fiind dominante la vremea respectiva.

Ca un ideal al armoniei arhitecturale, stilul clasic s-a raspandit foarte rapid in Franta, Anglia si Rusia, si apoi a cuprins intreaga Europa, devenind stilul predominant pentru multe secole.

Semineele sau partile decorative al semineelor au fost si ele influentate, mai ales in Franta si Anglia, acolo unde ramele clasice si cele sculptate infrumusetau semineele din castelele si conacele din acea perioada.

In general, aceste seminee clasice se caracaterizeaza printr-o rama in linii drepte sau ornamente sculptate. Ramele pot fi realizate din calcar, marmura sau granit si au dimensiuni care se afla in perfecta armonie cu focarul semineelor.

Atelierul de creație Șeminee Expert

Seminee Expert va pune la dispozitie seminee clasice cu focare cu vatra deschisa sau focare inchise, din otel, placate la interior cu samota. Acestea sunt completate de rame subtile, in linii drepte, care scot in evidenta frumusetea focului din interiorul semineului.

Compani Seminee Expert colaboreaza in prezent cu doua mari cariere de piatra din Romania si Bulgaria, de unde beneficiaza de piatra, marmura si granit si poate realiza orice model de semineu clasic.

Concepem si executam seminee indiferent de dimeniunea si forma dorita. Preferatele mesterilor nostri sunt semineele sculptate manual, personalizate cu rame unice care satisfac cele mai rafinate gusturi.

De peste 15 ani dezvoltam parti decorative de seminee intr-o gama variata si dispunem de o echipa bine definita care cuprinde pietrari si sculptori specializati in partile decorative ale semineelor.

Focarele pe care le folosim la constructia de seminee sunt importate de la producatori de prestigiu din Germania, Norvegia si Olanda, producatori care asigura calitatea produselor fabricate si se mandresc cu o istorie de zeci de ani in faurirea acestor produse.

Lucrarile noastre au fost și sunt apreciate si peste hotare, iar mana de lucru si materiale folosite, calcarul folosit pentru crearea fronturilor fiecarui semineu clasic, sunt 100% autohtone.

« of 4 »

De ce un semineu clasic?

Clasicul reprezinta intreaga cultura a umanitatii acumulata in elemente stilistice fara granite. Un astfel de semineu se poate integra in orice locuinta si va atrage prin eleganta sau caracterul impunator reprezentant de acest stil.

Apreciate pe intreg mapamondul, aceste seminee trezesc in contructorii de seminee un sentiment de apartenenta la acest stil, o placere si un motiv in plus de a-si exprima maiestria.

Semineele clasice sunt parte din mostenirea pe care am deprins-o odata cu imblanzirea focului

Somptuoase si marete, cu ornamente sculptate manual sau muchii drepte si focare impunatoare, semineele clasice iti asigura prilejul de a te bucura de confortul propriei locuinte. in jurul focarului unui semineu clasic se “dizolva” toate grijile si se aseaza bunastarea.

Aceste seminee calatoresc in timp si poarta istoria familiei mesterilor specializati in fabricarea de seminee clasice, indeplinind standarde moderne.

Toate produsele noastre pastreaza liniile clasice ale semineului, dar implementam elemente care sa aduca semineul la standarde moderne de securitate.

Industria focului introduce, constant, noi normative de siguranta, iar compania Seminee Expert indeplineste ultimele tendinte din domeniu.

Expertii nostri se bucura de cursuri de specialziare, cu regularitate, pentru a putea fi la curent cu ultimele tendinte atat din zona de siguranta cat si din zona de montaj.

Punem foarte mare pret pe instalarea corespunzatoare a cosurilor de fum si suntem devotati proiectelor dorite de clientii nostri. Raspundem la provocari cu solutii dintr-un foc.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.