parerea specialistului despre tuburile ceramice Tona - Seminee Expert

parerea specialistului despre tuburile ceramice Tona

parerea specialistului despre tuburile ceramice Tona

parerea specialistului despre tuburile ceramice Tona

Publicat de Mugur Mazilu13.07.2018

Asa cum orice produs revolutionar este respins iniatial de o piata informata gresit sau slab informta, tubul ceramic TONA TEC are cativa contestatari, cu pregatire precara sau cu lipsa informatiei corecte.

In sustinerea tuburilor ceramice Tona, specialistul in cosuri de fum profesionale are datoria de a a informa corect si de a sustine tehnic si argumentat.
Iata cateva avantaje si diferente dintre tuburile ceramice TONA TEC si alte sisteme, sisteme de cosuri considerate deja traditionale:

1-Istorie : primul punct si unul foarte important este experienta. Tona are o experienta de 125 Ani doar in domeniul sistemlor profesionale de cosuri de fum ceramice.

2-Garantia calitatii : Tuburile TONA TEC sunt fabricate in Germania si testate in Germania.

3-Siguranta: Tuburile ceramice Tona au certificari germane si sunt rezistente atat in mediul uscat (T600), dar si in mediul Umed (T400). Tuburile sunt mai subtiri si mai rezistente cu un grad de dilatare redus.

4-Aplicatii: Tuburile Tona Tec sunt recomandate pentru orice tip de combustibil, dar mai ales pentru centrale in condensatie.

5- Etanseitate superioara oricarui sistem existent in piata, tuburile Tona Tec au lungimi de 0,5m sau de 1m, imbinarile fiind mult mai putine fara de tuburile existente in piata (25cm sau 33cm). Imbinarea tuburilor nu este Nut-Feder fata de sistemele vechi ci este Tub in Tub, pe o lungime de 2 cm.

6-Varietate de Sisteme adaptabile :tuburile Tona Tec pot fi furnizate in doua variante, simple, montate clasic cu vata minerala intre tub si manta sau pot fi furnizate cu vata deja montata pe tub, dar si distantier intre acest sistem di vata minerala, izolatia acestui sistem fiind superioara tuburilor ce se considera competitoare.

7-Chitul Tona este chit ceramic de lipire, nu este chit de etansare. Acest chit lipeste perfect tuburile, tuburile cosului de fum fiind corp unic dupa montaj.

8-Usurinta in exploatare: Tuburile au o greutate redusa si sistemul Tona Tec se monteaza mult mai facil fata de sisteme ceramice concurente. Sisteme Tona Tec se recomanda pentru inaltimi de pana la 50m.

9-Noutate: Colectorul de condens nu este montat ca element de baza, la cota 0 a cosului de fum, riscul apartitiei inghetului in baza cosului este cu mult redus fata de sisteme ceramice din piata.

10-Distributia nationala a cosurilor de fum TONA TEC este facuta doar prin specialisti cu experianta, montajul este garantat de catre cei mai vechi si buni montatori din Romania.

11-Diferente: In prezentarea de mai jos puteti gasi si alte detalii cu diferentele din Tec si tubul traditional”nut-feder”:

12-Teste :-Tubul ceramic TONA TEC este testat la 1100 de grade:

13-Cosul Tona Tec poate fi livrat deja montat, acolo unde exista posibilitatea ridicarii cu utilaje grele. Sisteme pot fi livrate deja montate in fabrica Tona din Germania.

14-Adaptabilitate: Sistemul ceramic Tona Tec poate fi montat fara a avea racord de fum instalat initial. Adaptarea racordului ulterioara este facila si sigura.

15-La inaltime: Tona se mandreste cu montarea unui sistem Tona Tec pe Matterhorn.

Mai multe detalii cu si despre Tona Tec puteti gasi aici : www.tona.ro sau www.tona.de

Alte articole de blog

SemineeExpert-SRL 28.07.2016

SemineeExpert-SRL

Credem ca este important ca fiecare beneficiar sa creada in recomandarile noastre, in echipa noastra si pentru asta, ne-am gandit ca ar fi bine sa ne prezentam, pe scurt, pentru transparenta si din re...

Semineu Romantique 08.06.2012

Semineu Romantique

"In dulcele stil clasic" Acest semineu este dotat cu cu focar Spartherm/Germania, cu dubla deschidere, un focar din otel, placat la interior cu placi modulare din samota, ardere curata, gazeificare...