Legatura focar-cos de fum - Seminee Expert

Legatura focar-cos de fum

Legatura focar-cos de fum

Legatura focar-cos de fum

Un aspect important al montajului unui semineu sau a unei sobe este legatura dintre focar si cosul de fum. Acolo sunt cele mai multe depuneri, dar si temperatura cea mai ridicata, temperatura pe care producatorii de seminee si sobe o specifica in cartea tehnica si care este foarte importanta. La unele seminee aceasta temperatura depaseste 400 de grade si legatura dintre focar si cosul de fum, dar si cosul de fum trebuie sa fie rezistente la o temperatura de lucru de 450-600 grade.

EN este un sistem de tubulatura simplu strat, are o grosime de 0,6mm, Temperatura de lucru este de 600 grade (T600), temperatura maxima permisa este de 1000 de grade, pentru o perioada de 30 min, adica face fata cu brio fenomenului de auto-aprindere de pe interior.(reamintim faptul ca 90% dintre cosurile de fum necesita renovare sau nu mai pot fi folosite in conditii optime dupa auto-aprindere)

Legatura flexibila sau sistemul XD este sistemul dublu strat, 316L, sistem ce poate intuba cosurile de fum existente, dar si ca o componenta de legatura dintre semineu/soba si cosul de fum. Avand avantajul adaptarii acolo une pozitionarea nu permite adaptarea coturilor sistemului fix EN. Temperatura de lucru este de 450 grade (T450), temperatura maxima permisa este de 1000 de grade, pentru o perioada de 30 min, adica face fata cu brio fenomenului de auto-aprindere de pe interior.(reamintim faptul ca 90% dintre cosurile de fum necesita renovare sau nu mai pot fi folosite in conditii optime dupa auto-aprindere)

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.