Focare Tip Caseta

Performanțe calorice
impresionante

Focarele tip caseta fac parte din marea familie a semineelor performante, au dimensiuni de la 60 cm pana la 100cm, pot fi focare cu un singur geam, focare cu geam lateral, focare cu 3 suprafete vitrare, sau focare tip tunel. Aceste focare pot fi adaptate atat semineelor moderne, dar si semineelor clasice, avand linii subtile si rame laterale foarte discrete.

Performanta focarelor tip caseta este comparabila cu cea a focarelor samota sau a focarelor norvegiene, pot avaea la interior samota, vermiculita sau chiar termota, lasand clientului optiuna configurarii focarului dupa bunul sau plac, alaturi de alegerea ramelor laterale. Eficienta acest focare este intre 78% (cel mai slab din acest punct de vedere), pana la 85%.

Căldură
durabilă

Experienta producatorului de peste 60 ani ne face sa credem ca durabilitatea in timp si experienta au dus la producerea si implementarea focarelor de calitate, focare cu durata medie de viata de peste 20 ani. Focarelor tip caseta li se alatura o gama larga de sobe si sobe cu un cuptor in partea superioara, producatorul spaniol de seminee tip caseta si sobe fiind chiar inventatorul primei sobe tip centrala, tocmai din nevoia de a eficientiza la maxim alimentarea cu lemn intr-o casa locuita ocazional.