Focare termosemineu tip centrala

Eficiență calorică maximă
din categoria termosemineu

Un termosemineu sau focar tip centrala este un produs fabricat din otel, cu un circuit pentru apa calda, un circuit ce incalzeste agentul termic pentru o anumita suprafata. Gama Seminee Expert include termoseminee de tip centrala foarte performante, cu o eficienta de peste 80% - si chiar pana la 90% in anumite cazuri. Acest tip de focare izolate la interior, dar si la exterior, cu dubla combustie si ardere curata, serpentina de racire si functioneaza pana la 1,5Bar-3 Bar (presiunea de lucru) si geam dublu.

Seminee Expert se poate lauda cu focarele din otel masiv (4-5mm), placate la interior cu samota acumulatoare, masiva, material termoizolator ce permite crestea temperaturii la interior la peste 600 grade. La evacuare, temperatura nu depaseste 230-270 garde, in comparatie cu alte produse concurente, aceasta diferenta fiind primul mare avantaj.

Termosemineele Hajduk au greutate cuprinsa intre 320 kg si 380 kg! Datorita aerului cald ce are o circulatie speciala in focar, dar si a temperaturii ridicate, toate termosemineele noastre dezvolta fenomenul de postcombustie sau gazeificare, ajungand la un randament de peste 80%-85%, cu autonomie de peste 7-9 ore.

Produse
similare

Cerere de
ofertă

Alege modelul preferat de focar și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.