Focare pe gaz

Soluții alternative
dedicate eficientei calorice

Focarul este un tip de arzator care se instaleaza, in cele mai multe cazuri intr-un semineu existent, dar poate fi instalat si de sine statator, devenind astfel perfect pentru plasarea acestuia in cadrul unui apartament sau locuinte.

Focarele pe gaz sau focarele de apartament sunt cel mai des folosite in astfel de situatii fiind o alternativa la focarele pe lemn, care aduc un plus de confort si comoditate. Aceste tipuri de focare pe gaz va trasforma instalatia intr-o vatra inchisa, devenind astfel un sistem eficient si ecologic.

Un focar pe gaz
imbunatatateste considerabil performanta semineului

Prin comoditatea folosirii unei telecomenzi, prin care se poate regla intensitatea flacarilor, determina usurinta cu care acest tip de focar poate fi foarte usor de folosit, nu necesita curatare si va reduce semnificativ emisiile de poluare in atmosfera.

Focarele pe gaz nu necesita o evacuare traditioanala (cos de fum, horn), precum semineele obisnuite cu combustie pe lemn, ci doar o evacuare concentrica, asemenea unei centrale de apartament, fiind dotate cu un sistem echilibrat de evacuare, asigurand un randament ridicat.

Foarte eficiente, cu automatizari si sisteme de siguranta prin ionizare, focarele pe gaz din portofoliul companiei Seminee Expert functioneaza pe gaz natural sau propan, si sunt alegerea perfecta pentru cele mai exclusive gusturi.

Un design extraordinar
ca pentru momentele petrecute in compania celor dragi

Colectiile Seminee Expert de focare pe gaz combina toate calitatile pe care le puteti dori pentru caminul dvs. Cu design impunator, clasic sau modern aceste focare, odata implementate devin un punct de interes cu care va puteti mandri.

Multimplele combinatii de materiale si accesorii cu aspect de natura de lemn sau piatra, din marmura si culori multiple aduc un plus de eleganta, naturalete si personalitate pentru orice locuinta.

Toate materialele folosite garanteaza calitatea prin perfectiune detaliilor. Finisajele acestor focare sunt perfect proiectate si testate, pentru a raspunde pozitiv temperaturilor inalte si pentru a rezista in timp.

Ofera living-ului tau elementul perfect si bucura-te acum de jocul linistitor al flacarilor, relaxarea totala si confortul unui camin calduros si modern.

Avantaje
focare pe gaz Seminee Expert

  • Confectionate din otel de 4 mm, aceste focare permit posibilitatea adaptarii unui fundal diferit in functie de preferintele dumneavoastra (geam negru, caramida, caramida aparenta, marmura, etc.)
  • Datorita tehnologiei implementate in aceste focare automatizate, dezvolta un consum de gaz economic.
  • Sistemul de protectie prin ionizare asigura combustia optima gazului chiar si in situatiile in care nu exista o canitate suficienta de aer in incinta focarului.
  • Focarele pe gaz comercilializate de Seminee Expres pot fi personalizate si cu geam antireflexie la cere.
  • Geam antireflexie la cerere
  • Butucii ceramici sau pietrele de marmura care urmeaza sa fie instalate in interiorul focarului cat si telecomanda care permite actionarea si reglarea flacarii sunt incluse in pretul focarului.
  • Ramele laterale discrete, pot fi adaptate in orice tip de cladire in functie de interiorul locuintei dvs.
  • Traseul de evacuare a acestor focare pe gaz pot poate fi customizat printr-un traseu orizontal pe o distanta de pana la 30 de metri liniari.