Cosuri de fum inox

Sisteme de evacuare din inox
Metaloterm Ontop

Seminee Expert prezinta o alternativa potrivita pentru cosurile de fum clasice.

Metaloterm Ontop este o companie olandeza care activeaza ca unul dintre cei mai importanti producatori de cosuri de fum confectionate din inox, din Europa. Astfel, un cos fum inox de la Metaloterm Ontop exprima calitatea companie sustinuta de cei peste 50 de ani de experienta. Produsele pe care Metaloterm Ontop le confectioneaza prezinta o calitatea superioara si sunt prezente si apreciate in peste 20 de tari, printre care si Romania.

Metaloterm Ontop realizeaza solutii de evacuare a gazelor arse si a fumului potrivite pentru orice tip de combustibil. Dintr-o gama diversificata de peste 4000 de produse, fiecare cos fum inox detine certificate de conformitate si o garantie cuprinsa intre 10 si 30 de ani.

Cosurile de fum din inox produse de Metaloterm Ontop prezinta calitatea asigurata de tehnologia de ultima generatie folosita in fabricile companiei din Olanda si Germania, la care se adauga materialele performante si experienta profesionala a specialistilor Metaloterm Ontop.

Fiecare cos fum inox asigura o rezista la temperaturi de pana la 1000 °C. Testarile pentru asigurarea calitatii au fost efectuate in fabricile acestui mare producator.

Calitate industriala
Calitate industriala

Atentia desavarsita pentru detalii si calitate, a facut ca Metaloterm sa se implice in proiecte industriale care necesita precizie si fiabilitate la standarde ridicate.

Produsele confectionate de Metaloterm Ontop pot fi folosite atat in proiecte particulare sau rezidentiale cat si pentru aplicatii industriale sau administrative.

Avantajele
Metaloterm Ontop:

• Siguranta in exploatare Valoarea investitie pentru care se aplica implementarea unui cos fum inox este asigurata de rezitenta materialelor folosite in procesul de productie a acestor sisteme de evacuare.

• Rezistenta in mediu chimic Aceste cosuri de fum pot functiona in parametri normali chiar si intr-un mediu unde apar reactiile chimice datorita conditiilor meteo precare, umiditatea si temperatura ridicata.

• Rezistenta la temperatura Chiar si in conditii de functionare constanta la temperaturi ridicate, produsele Metaloterm Ontop isi pastraza fiabilitatea si rezistenta, datorita materialelor de calitate folosite.

• Greutate redusa Centrele de testare a calitatii a facut posibila realizarea produselor Metaloterm Ontop din parti componente care se comporta exemplar la un volum de materie redus.

• Rezistenta la autoaprindere pe interior Peretii interiori ai cosurilor de fum prezinta intarituri, asfel riscul de a se fisura din cauza suprasolicitarilor este eliminat, devenind un sistem de evacuare sigur pentru orice tip de combustibil.

• Diametre cuprinse intre 80 mm si 1000 mm Aceste cosuri de fum de inox sunt implementate intr-o arie mare de aplicabilitate datorita dimensiunilor standardizate de executie pe care Metaloterm Ontop le impune produselor din portofoliu.

• Temperatura de folosire 400 °C - 600 °C Temperatura de folosire a cosurilor de fum din inox produse de compania olandeza ofera siguranta ca sistemul de evacuare a gazelor arse va functioa in conditii optime.

• Presiune de lucru - 200 pa

• Material folosit: aisi 316l/en 1.4404

• Garantie 10-30 ani

Garantia Calitatii
Seminee Expert

La achizitionarea unui cos fum inox, echipa Seminee Expert va ofera toata expertiza de care aveti nevoie pentru a putea instala si implementa sistemul de evacuare a gazelor pentru proiectul dumneavoastra.

Seminee Expert va asigura consultanta necesara achizitionarii sistemului potrivit si, de asemenea, puteti apela la echipa noatra profesionista pentru lucrarile de mentenanta.

Indiferent de compelxitatea proiectului dumneavoastra, Seminee Expert este partenerul de incredere de ca aveti nevoie.