Seminee Hajduk-Garantia Calitatii - Seminee Expert

Seminee Hajduk-Garantia Calitatii

Seminee Hajduk-Garantia Calitatii

Seminee Hajduk-Garantia Calitatii

Publicat de Mugur Mazilu07.05.2016

Focare Hajduk :

 

Gama Hajduk include focare de cea mai buna calitate, din otel masiv, cu samota acumulatoare  la interior.Acest material de ultima generatie  rezista la temperaturi de peste 1000°C, are o suprafata aproape neteda ce nu permite patarea sau schimbarea culorii iar la temperature ridicate , are capacitatea de auto-curatare.De asemenea, samotaHajduk acumuleaza caldura si o degaja treptat, multe ore dupa ce focul nu mai este activ.Autonomia focarelorHajduk este de peste 6-7 ore!

Geamul focarului este de asemenea foarte rezistent la temperaturi inalte, iar datorita fantelor speciale din partea superioara, dar si din cenusar, circulatia aerului cald ce intra in focar, in contact cu fumul rezultat din arderea lemnului creeaza fenomenul de gazeificare, ajungand la un randament  cuprins intre 80 si 90%!

Firma Hajduk produce si o gama foarte larga de seminee speciale, seminee cu geam dublu, complet accesorizate, dar si termoseminee si focare produse la comanda, in functie de dimensiunule necesare asanarii focarelor deschise/existente.

Toate semineele Hajduk sunt dotate cu sistemul “ardere curata”, ceea ce insemna ca sunt echipate cu sistem de combustie secundara, neefiind poluante (va reamintim ca descompunerea lemnului elimina aceeasi cantitate de CO2 ca si arderea acestuia )

Combustia se produce in doua faze: in cea dintai lemnul este ars, iar in cea de-a doua etapa, datorita temperaturilor foarte inalte din interiorul focarului lemnul se descompune in totalitate, iar  gazele rezultate din arderea lemnului sunt aprinse in contact cu aerul cald care provine din partea superioara a focarului, prin fante speciale, fiind transformate, alaturi de particule, in caldura, generand un spectacol al flacarilor ducand la o ardere indelungata a lemnului.

Folosind materiale de cea mai buna calitate, Hajduk a adus inovatie si a imbunatatit arderea producand focare ce cantaresc intre 200 si 400 kg, stabile si durabile in timp.Samota acumulatoare din interior este modulara si cantareste cca 85/95 kg, avand o suprafata mare de acumulare .

Astfel, tehnologia semineelor Hajduk va incalzi caminul intr-o maniera optima si ecologica, gazele emise ramase sunt reduse considerabil conform cu normele pentru 2014, la evacuare deasupra cosului gazele fiind insesizabile, iar depunerile la interior sunt foarte reduse!

SEMINEE EXPERT-ROMANIA

Alte articole de blog

Misiune Hajduk-Seminee Eficiente 14.04.2017

Misiune Hajduk-Seminee Eficiente

Misiunea  Hajduk: Prin producerea de focare seminee, îmbunătățite în mod continuu, ne  dorim să oferim clientilor  noștri cu o sursă de încredere, ecologică și estetică ce produce ca...

Cu si despre Cosuri De Fum 09.05.2016

Cu si despre Cosuri De Fum

Ca Partener Tona Sisteme De Cosuri este clar suntem adeptii sistemelor de cosuri profesionale, sistemelor de cosuri de fum ceramice, dar mai ales germane, sigure si de cea mai buna calitate. De ce...

Semineul cu tiraj natural.

"Motorul" curgerii fumului prin cos este sursa interna de caldura (focul), care creeaza o diferenta de densitate intre gazele calde din semineu si aerul din exteriorul acestuia. O importanta aparte o...