SemineeExpert Oltenia!

SemineeExpert Oltenia!

SemineeExpert Oltenia!

Publicat de Mugur Mazilu04.12.2016

Stiam de bun inceput, in urma cu peste 10 ani , ca va fi greu sa gasim parteneri zonali , mai ales in tara, in orasele importante, si asta nu din cauza faptul ca nu se gasesc oameni si firme care comercializeaza si monteaza seminee si cosuri de fum profesionale, dar din cauza faptului ca oamenii si firmele care NU fac rabat de calitate sunt pe cale de disparitie sau plecati de mult in tari straine. Oameni care accepta pregatire specializata, care isi sacrifica timp pentru a deveni buni in ceea ce fac si pun calitatea si siguranta pe primul plan.

Seminee Expert SRL are o retea de parteneri zonali, parteneri de cea mai buna calitate, oameni care sunt alaturi de noi, in incercarea de a schimba mentalitatea romaneasca care ne-a tot invatat ca “merge si asa”!

Ne simtim mandri, dar si obligati sa prezentam si sa vorbim despre partenerii nostri zonali, mai ales ca vom incepe cu SemineeExpert Oltenia! Firma reprezentata  prin Cristian Caileanu, un om special, simplu si onest, un om cu viziune care ne-a facut sa ne schimbam parerea despre orasul  Craiova, orasul Craiovei Maxima, oras unde se gaseste teatrul national Marin Sorescu, un oras cu istorie si farmec , dar care nu straluceste in dezvoltare , mai ales in domeniul nostru, cel al constructiilor  si amenajarilor interioare.

Parteneriatul cu SemineeExpert Oltenia a inceput de la inceputul anului 2016 si ne-a depasit toate asteptarile, mai ales ca am fost sceptici in  a accepta faptul ca o firma novice in domeniul nostru doreste sa ne foloseasca numele : Seminee Expert! 

Seminee Expert Oltenia este partenerul nostru zonal, dar si firma care nu face rabat de la calitate, firma care comercializeaza doar  produse recomandate si importate de catre Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri , incearcand alaturi de noi sa implementeze Sursele Alternative De Cladura, calitatea si siguranta.  Seminee Expert , Tona Sisteme De Cosuri si Seminee Expert Oltenia  formeaza o echipa extraordinara care isi doreste sa implementeze, intr-o piata sugrumata de produse de o calitate indoielnica, Sursele Alternative De Cladura, calitatea si siguranta utilizatorilor.

Atasat puteti gasi pozele cu ultimul sistem de incalzire alternativa propus , gandit si montat de catre Seminee Expert Oltenia, sistem ce contine Focar Hajduk-Volcano 1VTH, focar din otel, placat cu samota acumulatoare la interior, dubla combustie, ardere curata, 260 kg, 84% eficienta, geam dublu, priza aer extern, focar din noua generatie Hajduk-cf Normelor Germane, 5,5-18 kw .Cos de fum Tona Din, singurul cos de fum ceramic din piata romaneasca fabricat integral in Germania, garantat 30 ani si Silicat de calciu Skamotec 225.

Seminee Expert Oltenia este firma care comercializeaza si monteaza  seminee Nordpeis(cele din gama fabricata in Suedia-Nibe), Seminee Kalfire (focare fabricate in Olanda), Seminee Hajduk, Cosuri de fum ceramice Tona , Cosuri de fum Metaloterm Eontop si silicat de calciu Skamotec225 (Skamol-Danemarca). Fiind o afacere de familie atentia acordata detaliilor de montaj sunt foarte stricte si rezultatele sunt uimitoare. Craiova are acum un reprezentant serios , calitatea si seriozitatea fiind punctele forte ale SemineeExpert Oltenia!

Revenim cu articole despre alti reprezentanti Seminee Expert din tara!

www.seminee-expert.ro

 

Alte articole de blog

BImschV 04.08.2016

BImschV

Pe scurt despre "BImschV " (Die Bundes-Immissionsschutzverordnungen=regulamentul de control al emisiilor si ordonantele Germane).  Sau de ce tot pun accent pe aceste norme europene si tot fac r...

Semineu-Seminee Gaz 02.12.2016

Semineu-Seminee Gaz

Divizia online Seminee Expert se foloseste tot timpul de expresia "Semineu de Apartament", dorind sa atraga cat mai multi vizitatori , doritori de semineu in apartamentul de la bloc sau pasionati de f...