Seminee pe colt norvegia

Semineu pe un colt
de rai

Seminee Expert comercializeaza seminee profesionale cu un design ingenios, care se incadreaza cu succes in interiorul oricarei locuinte.

Daca visul dumneavoastra este sa incununati camera de zi cu un sistem de incalzire profesional, versatil si eficient, va oferim optiunea instalarii unui semineu pe colt Norvegian.

Acest tip de seminee este recomandat pentru spatiile din locuintele de mici dimensiuni, unde spatiul limiteaza implementarea unui semineu clasic, pozitionat central. In plus, beneficiati de un semineu care sa ofere un confort sporit si relaxare si, totodata, sa pastreze, in conditii optime, sistemul de incalzire deja instalat in locuinta.

Seminee Expert va pune la dispozitie o gama variata de seminee pe colt norvegiene din care puteti alege, precum focare cu vatra deschisa sau inchisa, confectionate din otel, placate la interior cu samota.

Fiecare dintre acestea pot fi personalizate in functie de dorintele dumneavoastra, in culori si cu materiale diferite, rame subtile cu linii drepte, care sa se integreze perfect in locuinta dumneavoastra.

Puteti alege sa ii oferiti semineului pe colt atat un design clasic, din materiale precum marmura, piatra de rau sau caramida, cat si un semineu cu un design contemporan.

In cazul in care doriti sa beneficiati de un semineu de colt cu design clasic, Seminee Expert va pune la dispozitie o echipa profesionista de pietrari si sculptori specializati in decoratiuni pentru seminee, cu experienta de peste 15 ani in executia de seminee.

Semineele de colt contemporane, aduc un plus de personalitate locuintei dumneavoastra, liniile drepte si focarele inchise cu sticla au un aspect de calitate, pot fi confectionate din diverse materiale care sa se completeze cu stilul si design-ul interior.

Seminee Expert beneficiaza de piatra, marmura si granit de la doua mari cariere de piatra din Romania si Bulgaria pentru a realiza o multitudine de modele de seminee pe colt.

Indiferent de dimensiunea si forma, Seminee Expert poate concepe si executa seminee de colt conform doritelor clientilor. Mesterii nostri prefera semineele sculptate manual, cu accesorii si rame unice care satisfac cele mai rafinate gusturi ale clientilor nostri.

Producem seminee pe colt folosind focare de ultima generatie de la producatori de prestigiu din Norvegia, cu o calitate superioara si garantia unei istorii de zeci de ani in crearea focarelor pentru seminee.

Semineul pe colt
Este esential intr-o locuinta cu spatii reduse

Seminee Expert construieste semineul perfect, cu o atentie desavarsita la detalii, acestea urmeaza liniile locuintei dumneavoastra, fie in stil clasic sau contemporan, industial sau minimalist. Accesoriile si materialele folosite sunt de calitate premium, garantia producatorului Norvegia.


Calitate si solutii premium

Pentru instalarea unui semineu pe colt Norvegian, este reocmandata colaborarea cu profesionisti pentru montarea si implementarea atat a semineelor cat si a cosurilor de fum, cat si a sistemelor de evacuare a gazelor arse si a noxelor.

Siguranta dumneavoastra este cea mai importanta, astfel, Seminee Expert va pune la dispozitie serviciul de consultanta si expertiza si va ofera indicatii conform normelor de protectie impotriva incendiilor.

Orice proiect in care ne implicam va primi calitatea garantata a serviciilor noastre, experienta si profesionalismul nostru la cel mai inalt nivel.

Achizitionati semineele pe colt aflate in portofoliul Seminee Expert si primiti un colt de relaxare, bucurie si satisfactie garantata.

Nu ne dorim altceva decat sa oferim calitate, si tot ceea ce am facut pana acum ne recomanda ca fiind experti in seminee dedicati confortului termic din orice locuinta.