Seminee exclusiviste - Seminee Expert

Seminee exclusiviste

Kalfire caldura unei afaceri de familie

Kalfire este un designer si constructor olandez de seminee de inalta calitate, seminee cu gaze naturale si arzatoare din lemn. Afacerea a fost infiintata in 1981 de familia van Melick din Belfeld, in provincia olandeza Limburg.

In sincron cu cresterea afacerii de-a lungul anilor, Kalfire isi mentine etosul familiei si a pus bazele productiei de seminee exclusiviste.Materialele pe care Kalfire le foloseste pentru producerea semineelor sunt atent selectionate pentru a atinge cele mai inalte standarde de calitate.

Alaturi de un design impunator si de un proces tehnologic de ultima generatie se adauga zeci de ani de experienta mestejugareasca prin care au reusit sa faureasca seminee exclusiviste cu detalii impresionante care vor dainui in timp.

Un semineu exclusivist necesita o instalare perfecta

Seminee Expert, distribuitor autorizat al semineelor Kalfire, ofera consultanta de specialitate si se asigura ca ai acces la cea mai buna solutie posibila si ca semineul tau este instalat in conformitate cu indicatiile de la producator.

In functie de tipul produsului pe care il achizitionezi, vei primi o garantie de doi pana la cinci ani pentru semineele Kalfire. In cazul oricarei probleme de functionare a semineului, Seminee Expert pune la dispozitie si serviciul de mentenanta, pentru ca tu sa poti bucura si relaxa fara griji in fata semineului tau.

Printr-un proces intens de design si atentia desavarsita in alegerea celor mai calitative materiale, Kalfire a reusit sa se impuna pe segmentul productiei de seminee la nivel international.

Acest lucru se reflecta in angajamentul puternic fata de clientii sai, distribuitorii si produsele sale, precum si in viziunea sa pe termen lung, bazata pe traditie si inovatie la nivel de design, inginerie, simplitate de utilizare si performanta.

Kalfire stabileste frecvent tendintele pietei prin tehnologii si stiluri inovatoare

Cu o experienta de 40 de ani, Kalfire imbina expertiza si eficienta unei companii multinationale cu onestitatea, accesibilitatea si caldura unei afaceri de familie.

Noi ne mandrim cu faptul ca facem parte din familia extinsa Kalfire si suntem devotati sa punem la dispozitia clientilor nostri toata experienta noastra pentru oferi, prin aceste seminee exclusiviste, entuziasmul descoperirii unui spatiu unic.

Daca vrei si tu sa beneficiezie atat de un semineu exclusivist pentru casa ta, dar si de servicii de calitate surtinzatoare, te invitam sa cercetezi cu atentie produsele Kalfire si sa alegi semineul care se potriveste cel mai bine casei tale.

Componente speciale pentru seminee exclusiviste

Ne mandrim cu o gama vasta de seminee exclusiviste si cosuri de fum profesionale de calitate, sisteme de incalzire ce raspund celor mai stricte cerinte si testate in cele mai importante centre de testare, seminee si cosuri de fum ce corespund normelor din Germania, Austria si Elvetia

Enumeram cateva dintre elementele unice ale emineelor exclusiviste Kalfire:

 • Otel corten
 • Posibilitatea alegerii interiorul focarelor
 • Posibilitatea alegerii ramei focarelor
 • Generatorul de scantei
 • Sistem de protec ie prin ionizaret
 • Automatizare performanta
 • Valva termică pentru eminee pe lemns
 • Valva ce regleaza singura aerul primar de ardere
 • Carena de convec ie inclusa în pre ul produselor standardt
 • Otel de 4mm folosit pentru eminee pe gaz, dimensiuni speciale
 • Geam cu 3 laturi dintr-o singura bucata
 • Geamuri ale focarelor pe lemn ce nu au rama în partea de jos
 • Rame laterale înguste ce permit o vedere mai buna asupra flacarii
 • Focare pe lemn ce pot fi folosite ca vatra deschisa, fără a consuma aerul din încapere
 • Focare pe lemn ce pot fi adaptate caselor pasive

Produse similare

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.