case speciale-seminee speciale

Publicat de Mugur Mazilu

case speciale-seminee speciale

24.08.2018

Pentru ca imaginile spun totul, vom prezenta pe scurt cateva imagini, in completarea prezentarii de mai sus a uneia dintre cele mai speciale lucrari Seminee Expert.

Casa speciala-Stil Broncovenesc:

Primul semineu/parter :

Semineul din living este realizat cu un focar Varia H2O(Spartherm-Germania), placat la interior cu termota, dubla combustie, ardere curata.11-15 kw. Eficienta 80%! Termosemineul este legat la puffer de 2000l, in paralel cu o centrala pe peleti, dar si panourile solare. Termosemineul indeplineste rolul de sursa principala de caldura, facand fata cu brio unei suprafete utile de peste 300 mp.
Partea decorativa este realizata in Atelierul Seminee Expert, executata manual din calcar masiv de Vistea, in urma unui proiect si al unor schite 3D. Datorita detaliilor Stilului Brancovenesc, dar si complexitatii, durata realizarii acestui semineu a fost de cca 3-4 saptamani, fiecare detaliu fiind executat manual de catre colegii nostri din Atelierul de Creatie Seminee Expert . Hota semineului este realizata din Silicat de calciu Skamotec225-Danemarca. Legatura dintre focar si cosul de fum este realizata cu elemente fixe si flexibile Metaloterm-Olanda.

Al doilea semineu/etaj:

Semineul este un realizat cu un focar N21-Nordpeis, fabricat din otel, placat la interior cu termota, dubla combustie, ardere curata.2-10 kw. Eficienta 80%! Acest semineu indeplineste rolul de sursa alternativa de caldura pentru dormitorul matrimonial.
Partea decorativa clasica este realizata in Atelierul Seminee Expert, executata manual din calcar masiv de Vistea, in urma unui proiect si al unor schite 3D, realizate cu acordul si sub atenta supraveghere a beneficiarului. Hota semineului este realizata din Silicat de calciu Skamotec225-Danemarca. Legatura din focar si cosul de fum este realizata cu elemente fixe si flexibile Metaloterm-Olanda.

Cosurile de fum: Tona Din, sisteme fabricate integral in Germania.

Cuptor pizza-paine :

Proiectul a fost analizat si realizat pe durata a 8 luni. Etapele au fost urmatoarele:

1-Implementare sisteme evacuare si seminee din faza de proiect.
2-Necesar termic adecvat.(casa din imagine este o casa pasiva).
3-Montarea cosurilor de fum.
4-Executia in Atelierul Seminee Expert a partilor decorative. prelucrare manuala din calcar masiv.
5-Pozitionarea focarelor si a legaturilor/accesoriilor pentru termosemineu.
6-Montarea partilor decorative si a hotelor.
7-Finisarea celor doua hote.
8-Receptia lucrarilor si punerea in functiune.

Orice proiect realizat de Seminee Expert este unic. Atelierul Seminee Expert doar completeaza estetic focarele performate pe care le comercializam si prezentam. Cosurile de fum germane asigura surplusul sigurantei.

Zapada-Jocul Flacarilor din semineu si Vivaldi( L’Inverno): armonia perfecta.

Alte articole
de blog