focare seminee, seminee, cosuri de fum in Sibiu - Seminee Expert

focare seminee, seminee, cosuri de fum in Sibiu

focare seminee, seminee, cosuri de fum in Sibiu

focare seminee, seminee, cosuri de fum in Sibiu

Publicat de Mugur Mazilu11.07.2018

Am scris si anterior despre Sibiu, zona ce se dezvolta nemteste, orasul in care unul dintre partenerii SemineeExpert SRL si Tona Sisteme De Cosuri SRL promoveaza doar produse de calitate, fara compromis, de la bun inceput.

MiconsPrest sau ESS Sibiu este firma administrata de fratii Draghici, doi oameni speciali alaturi de care suntem prezenti acolo. Doi oameni pentru care pachetul premium in domeniul semineelor este compus din focar german, cos de fum german, montaj autorizat si profesionist.

ESS Sibiu detine un showroom in Sibiu, dar si un depozit strategic(Selimbar) pentru toata zona pe care o acopera:Sibiu-Arad-Fagaras-Medias-Deva-Alba Iulia.

Noua structura a companiei din Sibiu este foarte bine organizata, cu echipe specializate in seminee, cosuri de fum profesionale, montaj si comercializare parchet, sape, hidroizolatii si constructii speciale. In acest moment, stocurile de seminee/focare si cosuri de fum sunt complete, putand asigura orice tip de cerere din zona.

Stocurile actuale cuprind doar focare premium pentru combustibil solid, focare de seminee foarte performante : Kalfire-Olanda, Nordpeis-Norvegia, Spartherm-Germania si Hajduk-Polonia.
Noutatea in Sibiu este in implementarea semineelor premium pe gaz, seminee Kalfire-Olanda. Sistemul de protectie prin ionizare si otelul de 4mm folosit fiind primele atuuri ale acestor produse exclusiviste.

De asemenea, ESS Sibiu detine in acest moment stocuri impresionante de cosuri de fum profesionale, cosuri de fum Tona Germania( cosuri de fum ceramice,tristrat fabricate in Germania) si cosuri de fum Metaloterm Olanda ( cosuri de fum din inox, garantate 10-30 ani, fabricate in Olanda)

Echipele de montaj ESS Sibiu sunt scolarizate la fabricile producatorilor alaturi de care suntem prezenti pe piata din Romania, Cosmin Draghici ( Directorul tehnic ESS) fiind considerat pe drept cuvant “maestru semineist”. Coordonarea echipelor de montaj si verificarea atenta asupra montajelor si produselor furnizate sunt nelipsite, de multe ori implicandu-se personal in montajul de seminee si cosuri de fum profesionale.

Sibiul este in siguranta!

Pentru mai multe detalii, partenerii nostri din Sibiu pot fi gasiti aici :http://energiesparsysteme.ro/

Alte articole de blog

Semineul cu tiraj fortat.

In acest caz evacuarea fumului se face cu ajutorul unui ventilator extractor, special construit pentru acest scop. Debitul de gaze calde, evacuate prin cosul semineului, rezulta dintr-un bilant masic...