Seminee Nordpeis-Seminee Nordice! - Seminee Expert

Seminee Nordpeis-Seminee Nordice!

Seminee Nordpeis-Seminee Nordice!

Seminee Nordpeis-Seminee Nordice!

Publicat de Mugur Mazilu12.12.2017

Seminee Expert recomanda semineele Nordpeis, Seminee fabricate in Suedia si Polonia, seminee cu acumulare de caldura, seminee cu ardere curata, seminee si sobe eficiente, seminee cu autonomie ridicata, surse alternative si principale de caldura.

De 10 ani prezentam, comercializam si montam seminee Nordpeis, seminee sigure, eficiente, seminee in stil scandinav. Seminee ce vin la pachet cu partea decorativa prefabricata din beton usor, beton refractar, montajul fiind rapid si facil.

Cu o gama de peste 40 de modele, Nordpeis propune seminee in stil scandinav, seminee moderne, rustice si clasice . Toate partile decorative ale semineelor Nordpeis pot fi vopsite orice culoare, in functie de asteptarile fiecarui client.

SALZBURG__V20_Clean1_(H264)

Nordpeis ConceptStore

 

www.seminee-expert.ro

 

 

Alte articole de blog

Radiatie sau Convectie? 07.09.2016

Radiatie sau Convectie?

Intrebarile frecvente cu si despre focare, sobe si cosuri de fum : Ce focar sau soba iti recomanda specialistul din zona ta si urma carui calcul face acest lucru? Doresti o sursa alternativa de...

sobe noi-Nordpeis 2018 16.07.2018

sobe noi-Nordpeis 2018

Gama sobelor metalice Nordpeis isi mareste volumul cu nou Soba: ME si BOX: https://www.youtube.com/watch?v=BSYwdmuwKFk Fabricata pentru adaptarea in multe tipuri de spatii, suspendata sau pe o b...