Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe! - Seminee Expert

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Publicat de Mugur Mazilu18.05.2017

Anul acesta, producatorul spaniol de seminee si sobe Carbel sarbatoreste 60 ani de existenta!

Carbel este unul dintre pionierii din Europa din domeniul productiei de seminee si sobe metalice, seminee si termoseminee. Producatorul spaniol este chiar inventatorul termo-sobelor, inventia fiind de fapt modalitatea detinatorului fabricii de a incalzi si apa calda mejanera a casei sale.

Acum afacerea este condusa de cei 3 copii, unul dintre acestia lucrand zi de zi in fabrica, alaturi de anagajatii cu experienta de peste 50 ani in domeniul semineelor. Ce este laudabil ar fi si faptul ca acesta a construit propriul centru de testare pentru focarele si sobele pe care le produce. Toate focarele sunt testate chiar de el, inainte de a fi trimise catre marile centre de testare din Germania si Austria.

Cei 60 ani de experienta si celebrarea acestora vin la pachet cu lansarea unei game noi de focare, focarele KRONOS. 3 modele (70-80 si 100)de focare pentru seminee ce au dus la extrem consumul mic de combustibil, avand o eficienta foarte ridicata si autonomie crescuta.

Consideram Carbel un competitor serios al marilor producatori germani si polonezi, raportul Pret-Calitate fiind unul foarte avantajos!

 

Alte articole de blog

Cos ceramic Tona tec. Prezentare.

TONA tec – sistemul de cos de fum ceramic certificat TUV, destinat instalatiilor dotate cu camere de ardere inchise, cu temperatura de ardere relativ scazuta si putere calorica mare. Sistem colector...

Semineul cu tiraj natural.

"Motorul" curgerii fumului prin cos este sursa interna de caldura (focul), care creeaza o diferenta de densitate intre gazele calde din semineu si aerul din exteriorul acestuia. O importanta aparte o...