Ce facem cu Semineul vara? - Seminee Expert

Ce facem cu Semineul vara?

Ce facem cu Semineul vara?

Ce facem cu Semineul vara?

Publicat de Mugur Mazilu04.05.2017

Decorarea semineului pe timpul verii poate fi modalitatea fiecarei familii de a-si dezvolta simtul artistic si de a gasi noi motive de bucurie pentru serile calduroase de vara.

Semineul nu este doar o sursa de caldura pe care o putem folosi doar in serile geroase de iarna, semineul este obiectul decorativ al carui interior ce poate fi modificat in functie sezon si de preferintele fiecarei familii.

Primul lucru care ne vine in minte ar fi introducerea unor lumanari atragatoare in interiorul focarului , este clar ca pe timpul verii nu avem nevoie de caldura semineului si ca acesta poate fi o modalitate de a nu ne pierde romatismul, dar si pentru a surprinde placut.

Sistemul Led (Seminee-Kalfire) este o alta modalitate de a transforma semineul pe gaz existent in semineu electric, doar cu actionarea telecomenzii fiind cel mai comod de utilizat. Cu butucii ceramici din interior si putina cenusa aplicata peste, sistemul Led (Kalfire) imita aproape perfect un jar incins in semineu.

Alte modalitati de redecorare a semineului ar mai fi : Introducerea unor borcane umplute cu fruze frumos mirositoare, decorarea interiorului cu flori de camp sau cu flori uscate pe care le puteti vopsi asa cum sunteti inspirati, depozitarea provizorie a unor carti (instalarea a unor rafturi provizorii din lemne de foc pentru semineu) sau a unor cutii colorate.

De asemeneam vopsirea lemnelor de foc asezate la interior poate fi pata de culoare de care casa dumneavostra are nevoie sau chiar depozitarea anumitor obiecte decorative.

Semineul poate fi obiectul ce ne transforma in arhitectii propriei case, fiecare sezon poate fi diferit si atragator! www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Seminee Cluj 10.10.2017

Seminee Cluj

Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri au acum un partener cu experienta si in Cluj, orasul in care nu au fost foarte prezenti pana la inceputul anului 2017. Seminee Cluj ofera aceleasi produse ...

Tona Sisteme De Cosuri 2018 15.02.2018

Tona Sisteme De Cosuri 2018

In urma un an am celebrat cei 125 Ani de existenta :Tona Schornsteine! Sunt 126 Ani de productie si comercializare sisteme de cosuri profesionale, cosuri de fum ceramice fabricate in Germania, Cosuri ...

Sisteme Evacuare Din Inox 26.09.2013

Sisteme Evacuare Din Inox

[gallery columns="7"]   Cu o istorie de peste 50 ani in domeniul sistemelor de evacuare a gazelor arse din inox,Metaloterm Ontop,unul dintre cei mai importanti producatori din Europa,prezen...