Parti decorative pentru Seminee

Publicat de Mugur Mazilu

Parti decorative pentru Seminee

14.04.2017

In afara retehnologizarii complete a fabricilor Hajduk si a inovatiei la nivelul arderii si eficientei semineelor si sobelor fabricate, noua echipa ce se ocupa de partea de design, propune cateva modele de parti decorative pentru focarele Hajduk, parti decorative de seminee ce pot fi modificate si construite la dimensiunuile dorite de catre fiecare client, la dimensiunile si formele dorite.

Mai jos puteti gasi cateva modele de seminee, seminee ce completeaza propunerile Seminee Expert pentru partea estetica, mai ales ca semineul este si devine unul dintre cele mai atragatoare obiecte decorative ale casei. Toate partile decorative pe care le propunem folosesc silicat de calciu de cea mai buna calitate (Skamotec225-Danemarca), racordari Metaloterm-Eontop-Olanda si accesorii de cea mai buna calitate. Acestor materiale, Atelierul Seminee Expert adauga calcar, marmura, granit si/sau grinzi din lemn masiv , toate prelucrate manual, pentru a delimita stilul arhitectural dorit, la dimensiunile si formele dorite.

Cu aceste inovatii, dar si gama impresionanta de focare fabicate in serie si/sau la comanda, Hajduk , cu cele 3 fabrici de productie, devine una dintre companiile de top din domeniul semineelor,  termosemineelor si sobelor la nivel European.

www.seminee-expert.ro

Alte articole
de blog