Misiune Hajduk-Seminee Eficiente

Publicat de Mugur Mazilu

Misiune Hajduk-Seminee Eficiente

14.04.2017

Misiunea  Hajduk:
Prin producerea de focare seminee, îmbunătățite în mod continuu, ne  dorim să oferim clientilor  noștri cu o sursă de încredere, ecologică și estetică ce produce caldura. În același timp, printr-o dezvoltare internă constantă și oferind inovatie si imbunataire constanta, ne dorim să oferim reprezentanților noștri  dezvoltare stabilă și durabilă.
Producția de focare seminee si sobe are loc în 3 unități de producție. Toate facilitățile sunt bine echipate cu cele mai noi soluții tehnologice. Printre altele, acestea sunt mașini de tăiere cu laser, roboți de sudură, plasmă, precum și, mașini de pliere și de îndoire operate numeric (CNC).
De ce să alegeți inserturi lui Hajduk:
* Îndeplinesc cele mai stricte standarde europene EN 13229, iar cele necesare începând cu 2015 – amendamentele BImSchV Stufe 2 pentru Germania, precum și, alte standarde naționale mai exigente: Articolul 15a B-VG pentru Austria sau LRV pentru Elveția – 2015.
* O eficiență instantanee foarte ridicată – 90% !!!
* O eficiență medie foarte ridicată – 85% !!!
* O emisie foarte scăzută CO – 1,00 g / m³
* O emisie foarte mică de praf – 0,021 g / m³
* O constructie moderna cu manta dubla : otel-samota acumulatoare.
* Sudura foarte perfomanta si sigura la pafrtea fixa a focarelor si sobelor , fără a utiliza alte materiale de etanșare sau șuruburi
* Sticlă ceramică rezistentă la căldură
* Posibilitatea de a alege finisajele decorative cele mai potrivite
* Un tipde ardere foarte precis si eficient.
* Datorită acestor ani de experiență, și folosind numai soluțiile tehnologice dovedite, vom emite o garanție de cinci ani pentru focarele si sobele noastre

Alte articole
de blog